Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Uluslararası yarışmada Türk damgası

Güncelleme :06.11.2018

 Renault Trucks’ın uluslararası platformda düzenlediği START By International Yarışması’na Türkiye ev sahipliği yaptı. 200’e yakın takımın katıldığı yarışmada Türk ekipleri ödüllere doymadı. 

Renault Trucks International tarafından düzenlenen satış sonrası hizmetlere yönelik yarışmada farklı ülkelerden 200’e yakın takım buluştu. Satış sonrası teknisyen ekiplerinin yarıştığı START By International’da Türk takımları, birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahipleri oldu. 

 Mart 2018'de başlayan yarışmanın finali, iki teorik bölgesel elemeden sonra Türkiye’de gerçekleştirildi. Finale kalan 12 ekip, İstanbul’da yarıştı. Satış sonrası organizasyonları geliştirmek ve yarışırken eğitimleri sürdürmek üzere düzenlenen etkinlikte takımlar, teknik bilgi ve becerilerini yarıştırdılar. Arıza tanımlama, onarımı, araç teslimi gibi çeşitli atölyelerde yarışan tüm finalistler, takım ruhu, rekabet, bilgi paylaşma ve pekiştirme gibi kazanımları aynı anda yaşama fırsatı buldular. Yarışma sayesinde servis teknisyenlerinin yetkinlik, beceri ve bilgi seviyelerinin ölçümlenmesi de sağlandı. 

 Türkiye’den iki takım dereceye girdi

Türkiye’den iki takımın ilk üçte yer aldığı START By International yarışmasında;

 Birincilik ödülü: Smyrna - ÖZMUTLUBAŞ OTOMOTİV - Türkiye (İzmir)

İkincilik ödülü: Saldae - Saldae Trucks - Cezayir 

Üçüncülük ödülü: Akdeniz Kaplanları - ÖZMUTLUBAŞ OTOMOTİV - Türkiye (Antalya)

En iyi takım ruhu ödülü: Kazablanka Lider - BAMY Trucks – Fas ekiplerine verildi. 

 Renault Trucks Uluslararası Satış Sonrası Direktörü Michal Ciziel yarışma ile ilgili olarak; “Harika bir yarışma oldu. Farklı ülkelerden yaklaşık 600 kişi, rekabet ederken bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek için bir araya geldi. Start by International sayesinde, servislerimizde her gün yapılan çalışmaları vurgulamak ve ödüllendirmek mümkün oldu. Bayi ağımızın yeterliliklerini durmaksızın geliştirirken START bunun için harika bir araç oldu” şeklinde açıkladı.  

 Türk ekiplerinin başarısından gurur duyduklarını belirten Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine;  “Renault Trucks olarak Türkiye’de 20.yılımızı kutladığımız böyle özel bir yılda bu kadar özel global bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Türkiye’de araçlarımız ile olduğu kadar sunduğumuz satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde de filolara avantajlı toplam sahip olma maliyetleri sunuyoruz. Bunu yaparken bayi yapılanmamızı da sürekli geliştiriyoruz. Renault Trucks Türkiye bayi ağında hizmet veren teknisyenlerimiz oldukça donanımlı ve eğitimli. START by International yarışması da bunu tekrar kanıtladı. Teknisyenlerimizin sunduğu kaliteli hizmet ayrıca bizleri son derece gururlandırıyor” dedi.

Bu haber 2632 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Zorlu Holding’ten açıklama... 02.03.2025
2024 yılını güçlü bir performansla kapatan Naturelgaz, temettü kararını açıkladı ... 01.03.2025
Petrol Ofisi, “İste Olsun” mottosunda bayileri ile Antalya’da bir araya geldi ... 01.03.2025
AB, elektrikli araç talebini artırmak için harekete geçiyor... 01.03.2025
ODAŞ, DEİK Webinar’ında Özbekistan yatırımını anlattı... 28.02.2025
2024’ün Hızlı Büyüyen Markası Aytemiz, Bayileriyle Bir Araya Gelerek “Güçlü Gelecek, Birlikte Gelecek” Dedi ... 28.02.2025
TORA olarak, tüm Türkiye'de Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) montajlarımıza devam ediyoruz!... 28.02.2025
Karsan İtalya’nın Campania Bölgesinde Toplu Ulaşımı Elektriklendirecek!... 28.02.2025
Ford Türkiye’den Sıra Dışı Ford Evreninde Sıra Dışı Bir Etkinlik... 28.02.2025
Türkiye’nin Elektrikli Araç Fuarı “Go Green Türkiye” Mayıs’ta Kapılarını Açıyor! ... 28.02.2025
En Yakıt Seyahat Özgürlüğünü İstanbul-İzmir Otoyolu'na Taşıdı... 28.02.2025
Volvo Trucks, Sürdürülebilirliği Bir Yaşam Biçimi Olarak Değerlendiriyor!... 28.02.2025
Shell, Madeni Yağlar Stratejilerini Türkiye’deki Distribütörleriyle Paylaştı... 28.02.2025
Türkiye'nin petrol ithalatı geçen yıl aralıkta yüzde 3,4 azaldı... 28.02.2025
LPG ithalatı geçen yıl aralıkta yıllık bazda yüzde 29,9 azaldı... 28.02.2025
Doğal gazda mart tarifesinde değişikliğe gidilmedi... 28.02.2025
ZF’den otobüs ve raylı sistemler için yenilikçi çözümler... 28.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.