Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz Türk’ten 25 Adetlik Actros Teslimatı

Güncelleme :15.01.2019

Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlediği tören ile Günsaldı Gübre’ye 25 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS aracın teslimatını gerçekleştirdi.Tamamı Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi olan 25 adet Mercedes-Benz yıldızlı araç, uluslararası kuru yük ve gıda taşımacılığında kullanılacak.

2019 yılına hızlı bir başlangıç yapan Mercedes-Benz Türk, Günsaldı Gübre’ye gerçekleştirdiği satış ile birlikte yılın ilk filo teslimatına imza attı. Mercedes-Benz Türk; uluslararası taşımacılık ve gübre pazarlama ve akaryakıt sektörlerinde hizmet veren Hatay merkezli Günsaldı Gübre yetkilileriyle, tamamı Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi olan 25 adet Actros 1845 LS aracın teslimatını gerçekleştirmek üzere düzenlediği törende bir araya geldi. Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı, Satış Operasyonları Grup Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Adana Genel Müdürü Süleyman Emen, Kamyon Satış Müdürü Cemal Arslantaş, Günsaldı Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Selim Günsaldı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günsaldı katıldılar.Günsaldı Gübre, Mercedes-Benz yıldızı taşıyan 25 adet yeni aracını ağırlıklı olarak uluslararası kuru ve yüklü gıda taşımacılığında kullanacak.

 Mercedes-Benz Türk Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “2019 yılına Mercedes-Benz Türk olarak hızlı bir başlangıç yapıyoruz ve 2011 yılında iş ortaklığımızın başladığı, Günsaldı Gübre’ye 25 adet Actros 1845 LS retarderli aracımızı gururla teslim ediyoruz. Euro 6 motora sahip Actros araçlarımızı 2016 yılından beri teslimat törenimizi gerçekleştirdiğimiz Aksaray Kamyon Fabrikamızda üretiyor; hem iç pazara hem de yurt dışı pazarlarına sunuyoruz. Mercedes-Benz Actros araçlarımız sahip olduğu Euro 6 motoru ve bununla uyumlu Mercedes-Benz’e özgü 12 ileri 4 geri ağır nakliye şanzımanı PowerShift-3 ve aksıyla önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlıyor ve aynı zamanda konfor, güvenlik ve tasarımıyla ağır vasıta kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Bugün teslim ettiğimiz retarderli araçlarımız ile ağır yüklerle rampalarda kalkış esnasında aracın geriye kayması engellenirken, fren pedalı kullanılmadan sadece gaz pedalı ile istenen hassaslıkta ileri ve geri doğru hareket gerçekleştirilebiliyor. İçerisindeki entegre birincil retarder sayesinde, çok düşük süratlerde bile azami frenleme kuvveti ve geri viteste dahi retarder fonksiyonu sağlanıyor. DNA’sında güç, performans, güvenlik ve konforu barındıran Actros’larımız bu donanımı ile çıtayı bir adım öteye taşıyor. Tüm bu özelliklere sahip araçlarımızın Günsaldı Gübre’yle buluşturulmasında emeği geçen tüm ekibime ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri Mengerler Adana, Koluman Tarsus ve Hasmer’e teşekkür ediyor, Günsaldı Gübre’ye yeni araçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Günsaldı Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Selim Günsaldı ise yaptığı konuşmada, “İhtiyaçlarımız doğrultusunda geniş portföyündeki doğru araçlar ile bizleri buluşturan Mercedes-Benz Türk’e, satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri Mengerler Adana, Koluman Tarsus ve Hasmer’e teşekkür ederim. Günsaldı Gübre olarak uluslararası taşımacılık, gübre pazarlama ve akaryakıt sektörlerinde hizmet veriyoruz. Her şirket gibi bizim de araç alımı yaparken göz önünde bulundurduğumuz en önemli özellikler arasında araçların sunduğu performans, yakıt tasarrufu, güvenlik ve konfor donanımlarına ek olarak markanın sunduğu yaygın yetkili servis ağı ve piyasanın araçlar ile ilgili verdiği geri bildirimler bulunuyor. Filomuzdaki Mercedes-Benz marka araçlarımızdan duyduğumuz memnuniyet ve diğer sektör oyuncularından aldığımız olumlu geri bildirimler doğrultusunda Mercedes-Benz’i bir kez daha tercih ettik. Bu iş ortaklığımızı ilerleyen dönemlerde yeni filo alımlarımızla devam ettirmeyi diliyoruz.” dedi.

 

Bu haber 3277 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Zorlu Holding’ten açıklama... 02.03.2025
2024 yılını güçlü bir performansla kapatan Naturelgaz, temettü kararını açıkladı ... 01.03.2025
Petrol Ofisi, “İste Olsun” mottosunda bayileri ile Antalya’da bir araya geldi ... 01.03.2025
AB, elektrikli araç talebini artırmak için harekete geçiyor... 01.03.2025
ODAŞ, DEİK Webinar’ında Özbekistan yatırımını anlattı... 28.02.2025
2024’ün Hızlı Büyüyen Markası Aytemiz, Bayileriyle Bir Araya Gelerek “Güçlü Gelecek, Birlikte Gelecek” Dedi ... 28.02.2025
TORA olarak, tüm Türkiye'de Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) montajlarımıza devam ediyoruz!... 28.02.2025
Karsan İtalya’nın Campania Bölgesinde Toplu Ulaşımı Elektriklendirecek!... 28.02.2025
Ford Türkiye’den Sıra Dışı Ford Evreninde Sıra Dışı Bir Etkinlik... 28.02.2025
Türkiye’nin Elektrikli Araç Fuarı “Go Green Türkiye” Mayıs’ta Kapılarını Açıyor! ... 28.02.2025
En Yakıt Seyahat Özgürlüğünü İstanbul-İzmir Otoyolu'na Taşıdı... 28.02.2025
Volvo Trucks, Sürdürülebilirliği Bir Yaşam Biçimi Olarak Değerlendiriyor!... 28.02.2025
Shell, Madeni Yağlar Stratejilerini Türkiye’deki Distribütörleriyle Paylaştı... 28.02.2025
Türkiye'nin petrol ithalatı geçen yıl aralıkta yüzde 3,4 azaldı... 28.02.2025
LPG ithalatı geçen yıl aralıkta yıllık bazda yüzde 29,9 azaldı... 28.02.2025
Doğal gazda mart tarifesinde değişikliğe gidilmedi... 28.02.2025
ZF’den otobüs ve raylı sistemler için yenilikçi çözümler... 28.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.