Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Aksa, marin jeneratörleriyle Boat Show’da

Güncelleme :11.10.2019

Aksa Jeneratör, 5 Ekim’de kapılarını açan ve 13 Ekim tarihine kadar devam edecek olan GİSBİR Boat Show Tuzla fuarında yerini aldı. Fuardaki stant alanında ziyaretçilerini ağırlayan Aksa Jeneratör, Marin Jeneratör serisindeki ürünlerini fuarda tanıtıyor.
 

GİSBİR Boat Show Tuzla’da tekne ve yatlara özel olarak geliştirdiği Marin Jeneratör serisiyle yer alan Aksa Jeneratör, 200’den fazla tekne ile 50 bin kişiden fazla ziyaretçiye ürünlerini tanıttı.
Kara ve denizde her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan ürün yelpazesiyle dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan Aksa Jeneratör, marin jeneratörleriyle deniz taşıtlarının enerji ihtiyacına destek veriyor.

Tekne ve gemiler için özel olarak farklı güç tiplerinde ve boyutlarda üretilen Aksa marin jeneratörler, öncelikle kısıtlı alan kullanımına odaklanıyor. Uluslararası denizcilik kurallarına göre üretilen marin jeneratörler, denizcilere enerjiyi en konforlu biçimde sunmak üzere üretiliyor. Aksa marin jeneratörler, dizel yakıtlı motor seçenekleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Profesyonel servis ekipleriyle hizmet veren Aksa Jeneratör, montaj dahil olmak üzere tüm servis hizmetlerini de ürün satışıyla beraber gerçekleştiriyor.

Üç kıtadaki üretimiyle 168 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör’ün günlük kullanımdan büyük sanayiye kadar ihtiyaca göre ürün yelpazesiyle her sektöre enerji desteği verdiğini hatırlatan Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, marin jeneratörlerle denizlerde de konfor sunduğuna dikkat çekti. Peker “Her ortama uygun mühendislik çözümlerimizi marin jeneratörlerimizde de uyguluyoruz. Kısıtlı mekanlarda sessiz, konforlu, denizcilerin hayatını kolaylaştıran jeneratörlerimizle gerek profesyonel gerekse denizciliğe gönül vermiş kişilere güvenli yolculuk sağlıyoruz” dedi.

Aksa Jeneratör’ün denizcilik sektörüne özel ürün grubuyla bu alanda fark yarattığını belirten Peker, “Marin Jeneratör serimizle her boyuttaki tekneye enerji imkanı sunuyoruz. 18 farklı modeli bulunan Marin Jeneratör serimiz, uluslararası denizcilik kurallarına uygun olarak üretiliyor ve tamamında “CE” sertifikası bulunuyor. Bu anlamda, tekne ve yat sahiplerinin deniz keyfini kesintisiz sürmesi için ürünlerimizle her an yanlarında yer alıyoruz” diye konuştu.

GİSBİR Boat Show Tuzla; sektörün lider tekne distribütörlerini, tekne üreticilerini, marin ekipman ve aksesuar firmalarını da ağırlıyor. Fuar 13 Ekim Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor.

 

Bu haber 5782 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Elektrikli araç şarj soket sayısı mayısta yüzde 4 arttı... 01.07.2025
Osmangazi Köprüsü 9 yılda 108 milyar liralık tasarruf sağladı... 01.07.2025
TP Petrol Dağıtım A.Ş.'den Yönetimsel Değişiklik Açıklaması... 01.07.2025
Atlas Copco, elektrikli araç batarya montajında zorluklara karşı dozajlama çözümleri sunuyor... 01.07.2025
Binalarda enerji verimliliğinde yeni dönem başladı... 01.07.2025
TotalEnergies İstasyonları ve Akbank’tan chip-para kampanyası... 01.07.2025
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Türkiye’nin en çok ihracat yapan 2’inci şirketi oldu... 01.07.2025
Madencilik, Çevre ve Tarım Arasında Siyaset Üstü Bir Denge Arayışı... 01.07.2025
CALL Energy ile hedef 1.000 MW’lık yatırım... 01.07.2025
GÜRİŞ Holding Son İki Yılda 674 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Attı... 01.07.2025
Shell Filo Çözümleri’nden Türkiye’de Bir İlk: Shell Filo Yıkama Kartı... 01.07.2025
ATSO ve CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten, Antalya’nın enerjisi için stratejik buluşma... 01.07.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.