Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

MAN Lion’s Coach yolcu taşımacılığının firmaların gözdesi: Fulya Turizm’e 2, Keşan Birlik 1 adet yeni Lion’s Coach aldı

Güncelleme :03.03.2020

MAN markasının seyahat segmentindeki amiral gemisi Lion’s Coach, üstün teknoloji, güvenlik ve konfor özellikleri ile şehirler arası yolcu taşımacılığında firmaların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Yeni yılda da teslimatlarını sürdüren MAN, İzmir taşımacılık sektörünün önemli firmalarından olan Fulya Turizm’e 2, Keşan Birlik firmasına ise, 1 adet 2020 model Lions Coach teslimatı yaptı.


MAN’ın üstün Alman teknolojisinin yanı sıra sağladığı güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu ile “Coach of the Year 2020 – Yılın Otobüsü” seçilen Lion’s Coach, yeni yılda da seyahat firmalarının gözdesi oldu. Ocak ayında peş peşe düzenlenen iki ayrı teslimat töreni ile 3 adet 2020 model Lion’s Coach müşterilere teslim edildi.

Fulya Turizm’e 2 adet 2020 model Lions Coach teslimatı yapıldı


İlk teslimat, İzmir taşımacılık sektörünün önemli firmalarından Fulya Turizm’e yapıldı. Yurt içi ve yurt dışı turizm taşımacılığı yapan Fulya Turizm, ocak ayında Ankara’da düzenlenen törenle, filosuna 2 adet 2020 model, 12 metre 2+2 koltuk düzenli Lions Coach kattı. Törene MAN Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu ile Fulya Turizm’in sahipleri Mustafa Kocaer, Hüseyin Kocaer ve Efe Kocaer katıldı.

Bundan sonraki yatırımlarımızda da MAN’ı tercih edeceğiz 


Lions Coach otobüslerini hem modern tasarım ve rahat koltukları hem de yakıt ekonomisi nedeni ile tercih ettiklerini belirten Fulya Turizm yetkilileri, bundan sonraki yatırımlarında da MAN’ı tercih edeceklerini belirttiler. Emrah Albustanoğlu da konuşmasında, “İzmir’in köklü firmalarından Fulya Turizm’in Lions Coach otobüslerini tercih etmesinden çok mutluyuz. Umarız, 2020 sonuna kadar tüm filo yeni ve ekonomik MAN araçlarından oluşacaktır” dedi.

Uzun araştırmalar sonucunda Lion’s Coach’ta karar kıldık


2020’nin ilk ayında teslimatlarını sürdüren MAN, ikinci otobüs teslimatını ise, Trakya bölgesinin önemli firmalarından biri olan Keşan Birlik’e yaptı. MAN’ın İkitelli Tesislerinde, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal ve Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Keşan Birlik ortakları Hasan Katıcıoğlu ve Sergen Katırcıoğlu katıldı. Törende, 1 adet 2020 model 12 metre 51 koltuklu Lion’s Coach’un anahtarı firmanın ortağı Hasan Katırcıoğlu’na teslim edildi.

MAN markasını tercih sebepleri hakkında bilgi veren Sergen Katırcıoğlu, şunları söyledi; “Tercih yaparken, yakıt verimliliği, yolcu memnuniyeti ve uzun bakım aralığı gibi özellikleri göz önünde bulundurduk. Uzun araştırma ve incelemelerimizin sonucunda bunları bir arada bulunduran Lion’s Coach’ta karar kıldık. Trakya bölgesinde MAN çalıştırıcısı olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”

Önsel Demircioğlu ise, Keşan Birlik firmasına uzun bir aradan sonra yeni araç vermemin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, bu teslimatı Trakya bölgesine atılan bir tohum olarak gördüklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Demircioğlu, teslimatın hayırlı olmasını diledi.

Bu haber 5384 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Zorlu Holding’ten açıklama... 02.03.2025
2024 yılını güçlü bir performansla kapatan Naturelgaz, temettü kararını açıkladı ... 01.03.2025
Petrol Ofisi, “İste Olsun” mottosunda bayileri ile Antalya’da bir araya geldi ... 01.03.2025
AB, elektrikli araç talebini artırmak için harekete geçiyor... 01.03.2025
ODAŞ, DEİK Webinar’ında Özbekistan yatırımını anlattı... 28.02.2025
2024’ün Hızlı Büyüyen Markası Aytemiz, Bayileriyle Bir Araya Gelerek “Güçlü Gelecek, Birlikte Gelecek” Dedi ... 28.02.2025
TORA olarak, tüm Türkiye'de Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) montajlarımıza devam ediyoruz!... 28.02.2025
Karsan İtalya’nın Campania Bölgesinde Toplu Ulaşımı Elektriklendirecek!... 28.02.2025
Ford Türkiye’den Sıra Dışı Ford Evreninde Sıra Dışı Bir Etkinlik... 28.02.2025
Türkiye’nin Elektrikli Araç Fuarı “Go Green Türkiye” Mayıs’ta Kapılarını Açıyor! ... 28.02.2025
En Yakıt Seyahat Özgürlüğünü İstanbul-İzmir Otoyolu'na Taşıdı... 28.02.2025
Volvo Trucks, Sürdürülebilirliği Bir Yaşam Biçimi Olarak Değerlendiriyor!... 28.02.2025
Shell, Madeni Yağlar Stratejilerini Türkiye’deki Distribütörleriyle Paylaştı... 28.02.2025
Türkiye'nin petrol ithalatı geçen yıl aralıkta yüzde 3,4 azaldı... 28.02.2025
LPG ithalatı geçen yıl aralıkta yıllık bazda yüzde 29,9 azaldı... 28.02.2025
Doğal gazda mart tarifesinde değişikliğe gidilmedi... 28.02.2025
ZF’den otobüs ve raylı sistemler için yenilikçi çözümler... 28.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.