Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

DKV Türkiye yol arkadaşı olmaya devam ediyoruz

Güncelleme :14.04.2020

 DKV, insanların sağlık tedbirleri kapsamında evlerinde kaldığı bu süreçte mal sevkiyatını sürdüren büyük özveriyle sürdüren nakliyecilerin yanında olmaya devam ediyor.

Hiç kuşkusuz, koronavirüs salgını mobilite ve ulaştırma sektörü açısından tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi bir sorun yarattı. DKV olarak bu zorluğun aşılması için, insanların sağlık tedbirleri kapsamında evlerinde kaldığı bu süreçte mal sevkiyatını sürdüren büyük özveriyle sürdüren nakliyecilerin yanında olmaya devam ediyor. 

Hâlen Avrupa’daki bütün DKV ofisleri faaliyetlerini yüzde yüz sürdürür ve acil yardım hatlarımızla nakliyecilerin 7/24 yanında olurken, çalışanlarımızın sağlığını korumaya büyük önem veriyoruz.

Yakıt, geçiş ücreti ve mali hizmetler alanlarında sunduğumuz ürünlerimizle bu kritik dönemde lojistik operasyonlarında ve filo yönetiminde mobilitenin korunmasına katkıda bulunuyoruz. 

Başta yakıt kartları olmak üzere bütün ürünlerimiz için gecikme olmadan sipariş vermek veya ürünlerimizi aktifleştirmek mümkündür. Bütün geçiş kutuları için sipariş verilebilir; ürünlerimiz teslim edilecektir. Tüm müşteri soruları elektronik posta veya telefon yoluyla yanıtlanacaktır. Ekibimiz, koronavirüs tedbirleri sürecinde Avrupa’yı birbirine bağlamak için bütün gücüyle çalışmaya devam etmeye kararlıdır.

DKV yeni koronavirüs salgını ve lojistik sektörüne etkileri ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmektedir. Sektörün karşılaştığı zorlukların aşılması için her zaman olduğu gibi yol arkadaşınız olmaya devam edeceğiz. 

İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde gösterdikleri özveri ve destek, üstlendikleri sorumluluk için tüm şoförlere teşekkürlerimizi sunarız.

Bu haber 5043 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Karadeniz'de görev yapacak 6. sondaj gemisi çarşamba günü Mersin'de olacak... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025
SOCAR Fiber’e TSKB’den Dijital Altyapı Yatırımı İçin 10 Milyon Dolarlık Finansman... 01.12.2025
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Vizyon Buluşmalarında Konuşmacı Olarak Yer Aldı... 01.12.2025
Alparslan Bayraktar, Türkiye Enerji Zirvesi’nde enerji piyasasıyla buluşuyor... 01.12.2025
Schneider Electric, AVEVA ve ETAP "OpenUSD İttifakı"na katıldı... 01.12.2025
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.