Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

Aksa Doğalgaz Engelsiz Yaşamı ve Sporu Desteklemeye Devam Ediyor

Güncelleme :03.12.2020

 Aksa Doğalgaz’ın desteklediği Paralimpik Milli Tenis Takımı sporcularından Emirhan Toper, Alanya Open Turnuvası’nda Gençler Kategorisi’nde ikinci, Haydarpaşa Open Turnuvası’nda ise şampiyon oldu.

Türkiye’nin dört bir yanında 3,5 milyondan fazla abonesine temiz, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz, sosyal sorumluluk çalışmalarına da devam ediyor. 2015 yılından bugüne Can Yoldaşı projesiyle engelli abonelerine acil durumlarda doğrudan hizmet götürerek engelleri kaldıran Aksa Doğalgaz, 2018 yılında başlattığı Tekerlekli Sandalye Milli Tenis Takımı sporcularına desteğini sürdürüyor. Aksa Doğalgaz’ın desteklediği Paralimpik Milli Tenis Takımı sporcularından Emirhan Toper, 17-26 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Alanya Open Turnuvası’nda Gençler Kategorisi’nde ikinci, Haydarpaşa Open Turnuvası’nda ise İngiliz rakibini yenerek şampiyon oldu. Aksa Doğalgaz’ın destek verdiği junior takım sporcularından Emirhan Toper ve Yunus Emre Arslan daha önce ise dünya üçüncüsü olarak Türk tenis tarihinde bir ilki gerçekleştirmişti.

Engelli Abonelerine “Can Yoldaşı” Olmayı Hedefliyor

Alanındaki tek örnek olan “Can Yoldaşı” projesi kapsamında tehlike anında yalnız olan, arama yaptığında yaşadığı problemi aktaramayacak durumdaki engelli aboneler “187 Doğal Gaz Acil Hattı”nı veya 444 4 187 No’lu Çözüm Merkezi’ni aradığında, sistem tanıma özelliğiyle kendilerine öncelik tanınarak doğal gaz acil ekipleri, engelli abonenin talebini anlatmasını beklemeden olay yerine yönlendiriliyor. Tehlike anında yalnız olan engelli abonelerine acil hizmet sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Aksa Doğalgaz, yapmak istedikleri işlemler için müşteri temsilcisine bağlanan abonelere de öncelik sağlıyor ve talepleri en kısa sürede karşılanıyor.

 Engelli vatandaşlar, Aksa Doğalgaz şubelerinden ve aksadogalgaz.com.tr, Online İşlemler kanalından abone kayıtlarını gerçekleştirerek “Can Yoldaşı” projesine dâhil olabiliyor.

Bu haber 68032 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aksa Enerji’nin Gana Kumasi Santralinin İlk Fazı Basit Çevrimde 130 MW Kurulu Güce Ulaştı... 19.01.2026
Karbon Salımı Türkiye’deki Şirketler İçin Maliyete Dönüşüyor... 19.01.2026
Türkiye Enerji Depolama Haritası Geliyor... 19.01.2026
Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen DEİK Finlandiya İş Konseyi Başkanı oldu... 19.01.2026
MAİS AŞ Genel Müdürü Tatoğlu: "Otomotiv pazarı 2026'da yüksek seyrini koruyacak”... 19.01.2026
2025'te Türkiye'nin otomotiv sanayisindeki ihracatı 41,5 milyar dolar oldu ... 19.01.2026
OSD Başkanı Eroldu: 2025'te toplam üretimimizi bir önceki yıla göre yüzde 4 artırdık... 19.01.2026
ÇEDAŞ ekipleri zorlu kış şartlarında kesintisiz enerji için 7/24 sahada... 19.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.