Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

40’ı aşkın ülkeye hizmet veren Atak Madeni Yağ 2021 satış toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme :02.02.2021

Madeni Yağ sektörünün öncü kuruluşlarından ATAK MADENİ YAĞ, 30 Ocak tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdiği satış toplantısıyla, 2021 yılı ve sonrasındaki 5 yıla yönelik uzun vadeli hedef ve stratejilerini açıkladı. 

Atak ve Alpet Üst Yönetim Kadrosu, Atak fabrika ve satış ekibinin bir araya geldiği yılın ilk satış toplantısı 30 Ocak tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

 Altınbaş Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, Alpet Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergi, Alpet ve Atak Madeni Yağ CEO’su Halil Doğan,  Atak Madeni Yağ Mali İşler Direktörü Sevil Pirmit, Atak Madeni Yağ Satış Direktörü Dinçer Ateş, Alpet Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Batmaz, İç Kontrol ve Denetim Müdürü Fatih Ulusoy da katıldı. 

2020 yılıyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, geçtiğimiz yıl tüm dünya genelinde ve sektörlerde yaşanan küresel krizi akıllı bir politika ile doğru yönettiklerinin önemini vurgulayarak, “Yeni hizmet standartlarımız ile hedefimiz, saha ekiplerinin müşterilerle daha etkin iletişim kurması ve teknik ekibin sahaya yakın destek sağlamasıdır. Bu süreçte Altınbaş grup şirketleri ile iş birliği ve sinerji içerisinde en kaliteli hizmeti sunarak markamızı, daha güçlü bir noktaya taşımaktır. ‘’dedi. Altınbaş,  konuşmasında sürdürülebilir bir başarıya ulaşılmasının temel anahtarının tüm ekibinin aynı vizyona sahip olmasına değinerek, Atak Madeni Yağ ekibi için yeni bir dönemin başladığı mesajını verdi.  

Alpet ve Atak CEO’su Halil Doğan ise konuşmasında, 2021 yılına yönelik hayata geçirilmesi planlanan yenilikçi hizmetler ve satış stratejileri hakkında bilgi vererek “2020 yılı içerisinde Atak Madeni Yağ bünyesindeki yeniden yapılanma süreci ile sektörün ve tüm dünyanın etkilendiği zorlu bir süreci doğru yöneterek, değişim, gelişim, verim ve yüksek performans odaklı,  yeni bir stratejik planlama ile 2021 yılına başlangıç yapıyoruz. Sektörümüzün zorlayıcı yönleri olmasına rağmen genç, dinamik, enerjik kadrosu ile Atak Madeni Yağ’larının tüm zorlukları yenebilecek bir güce sahiptir.  Alpet markası akaryakıt, madeni yağ ve LPG çeşitliliği ile bir bütünü temsil etmektedir. Endüstriyel, ihracat, deniz satışları  alanlarında da markamız bir bütün içerisinde temsil edilmektedir. Alpet markalı madeni yağ ürünleri, buğday tarlasındaki traktörde; demir çelik tesislerinin su içinde çalışan rulmanlarında, yüksek sıcaklıklardaki hidrolik sistemlerinde;  okyanusları geçen gemilerin motorlarında ve her türlü otomotivde güvenle kullanılmaktadır. Atak Madeni Yağ,  40’ı aşkın ülkede kendisine güvenen bayileri ile global bir markadır. Teknoloji ülkesi Japonya’ya kadar gres ve madeni yağ ihracatı yaparak, ülkemize ve sektörümüze katma değer yaratan ürün ve hizmetler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. ‘’ dedi.  

 Yönetim kadrosu ile satış ekibinin 2020 performansı ve 2021 hedefleri, yeni pazarlar, yeni stratejiler ve projelerin ele alındığı tüm gün süren toplantıda, madeni yağ üretim tesisi, laboratuvar, teknik departman, insan kaynakları, pazarlama ve kurumsal iletişim, satış ekiplerinin sunumları gerçekleştirildi.

Bu haber 9709 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Kâmil Koç, Dünya Şoförler Günü’nü Ankara’da kaptanlarıyla kutladı... 03.12.2025
Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek!... 03.12.2025
FIAT Professional’dan Büyük Bir Adım Daha!... 02.12.2025
Shell Türkiye, Engelsiz Yaşam Vizyonuyla Hayatın Her Alanında Eşitlik ve Kapsayıcılık İçin Çalışıyor... 02.12.2025
Platinum Rent, Çözüm Ortağınız!... 02.12.2025
CDA Lojistik Üst Yönetimine Transfer... 02.12.2025
Goodyear, Avrupa genelinde kış lastiği performansında zirveye yerleşti... 02.12.2025
Allison donanımlı Isuzu Novociti Life midibüsler, Siirt yollarında fark yaratıyor... 02.12.2025
IVECO’dan Kışa Özel Bakım Fırsatı: Ücretsiz Check-Up ve Tüm Modellerde İndirim... 02.12.2025
ZF Aftermarket, Lemförder Markası ile Cam Kaldırma Krikolarını Pazara Sunuyor... 02.12.2025
Mercedes-Benz Vito Mixto modeli yeniden Türkiye’de... 02.12.2025
UND, Albayrak Grubu ve KTZ Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı... 02.12.2025
Rosatom Mısır'daki El Dabaa NGS’ye Ekipman Sevk Etmeye Devam Ediyor... 02.12.2025
Türkiye Pakistan'da petrol ve doğal gaz arayacak... 02.12.2025
Hizmet İhracatının Şampiyonu Yine Mars Logistics... 02.12.2025
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ocak-kasım döneminde yüzde 10,16 büyüdü... 02.12.2025
Elektrik santrallerine 1,4 milyar liralık kapasite mekanizması desteği... 02.12.2025
BOTAŞ, Silivri'deki tesisinde kontrollü gaz çıkışı ve yanma işlemi yapıldığını bildirdi... 02.12.2025
Yeni Citroën Ë-C3 Aircross’un “Uzun Menzil” Versiyonu Türkiye’de!... 02.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.