Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

MAN’dan yeni çekici alacaklara 2’li fırsat

Güncelleme :03.02.2021

Ticari araçların köklü ve güçlü markası MAN, yeni yılda müşterilerine birbirinden cazip fırsatlarla çekici sahibi olma imkanı sunuyor. Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA ile varılan anlaşma ile müşterilerine 36 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla 500.000TL’ye kadar kredi sağlayan MAN, ayrıca finansal desteğe ihtiyaç duymadan yeni çekici alacaklara da 3 yıllık bakım ve uzatılmış garanti fırsatını ücretsiz sağlıyor.

Pandeminin zorlu koşullarında da ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak müşterilerini yalnız bırakmayan MAN, ihtiyaçlara yönelik en ideal çözümleri sunmaya devam ediyor. Üstün nitelikli araçları, satış sonrası hizmetler ve finansal çözümlerde sunduğu ayrıcalıklarla güvenilir çözüm ortağı olmaya devam eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., müşterilerine yeni yılda da birbirinden cazip avantajlarla çekici sahibi olma fırsatı veriyor.

MAN’dan yeni yılda da bireysel ve kurumsal müşterilere cazip fırsatlar

Kampanya kapsamında 2021 model MAN çekici sahibi olmak isteyen müşterilere; Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA’dan 0,99 faiz oranı ve 36 ay vade ile 500.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlanıyor. 

 MAN ayrıca finansal desteğe ihtiyacı olmayan müşterileri için de yeni çekici alımlarında 3 yıllık bakım ve uzatılmış garanti seçeneğini ücretsiz olarak sunuyor.

MAN’ın zorlu pandemi sürecinde müşterilerini düşünen birbirinden cazip kampanya seçenekleri; bireysel müşterilerin yanı sıra filolarını yenilemek, güçlendirmek isteyen kurumsal firmalara da yeni fırsatların yolunu açıyor.

Bu haber 3309 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi Trablus'ta başladı... 24.01.2026
Enerji Bakanı Bayraktar, Libya Başbakanı Dibeybe ile enerji alanında işbirliğini görüştü... 24.01.2026
Otomotiv sektörünün 2026 ihracat hedefi 43 milyar dolar... 24.01.2026
Dünyada Fransa’dan Sonra En Fazla Citroën Türkiye’de Satıldı! ... 23.01.2026
Volvo Trucks, Euro NCAP Güvenlik Değerlendirmesinde Yeniden 5 Yıldız Aldı!... 23.01.2026
Üçay Mühendislik 37 ilde 50'nin üzerinde şubeye ulaşmayı hedefliyor... 23.01.2026
EPDK Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin enerji altyapısında depolamalı lisansların önemine dikkati çekti... 23.01.2026
MG’nin Benzersiz Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!... 23.01.2026
Akkuyu NGS’de Görev Yapacak Geleceğin Uzmanları, Adaptasyon Programını Tamamladı... 23.01.2026
2025 Eksim Enerji’nin Yılı Oldu... 23.01.2026
Naci Ağbal, Aksa Enerji İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Oldu ... 23.01.2026
Hareket CEO’su Abdullah Altunkum DEİK Türkiye – Katar İş Konseyi Başkanlığı’na Seçildi ... 23.01.2026
Rekabet Kurumu ve EPDK arasında işbirliği protokolü... 23.01.2026
IEA Başkanı Birol, Türkiye'nin enerjide çeşitlilik stratejisini güçlendirdiğini açıkladı... 23.01.2026
Maxion İnci, Chery'den "Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü"nü Aldı... 23.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.