Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel Sabancı Üniversitesi Öğrencileri ile Buluştu

Güncelleme :25.03.2021

 Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, Sabancı Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün, Türkiye’nin başarılı yöneticileriyle Sabancı Üniversitesi öğrencilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği “CEO’larla Çay Sohbetleri” etkinliğinin konuğu oldu. Alper Avdel, pandemi sebebiyle online olarak düzenlenen etkinlikte, kendi hayatından örneklerle gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak bilgiler paylaştı.

 Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, Sabancı Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen “CEO’larla Çay Sohbetleri” etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Türkiye’nin başarılı yöneticileriyle Sabancı Üniversitesi’nin seçili öğrencilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte Alper Avdel, deneyimlerini Sabancı Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Alper Avdel, öğrencilerle sohbetinde kendi başarı hikayesinden örnekler verirken, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak ve onlara ışık tutacak tavsiyelerde bulundu. 

 Pandemi sebebiyle online olarak düzenlenen etkinlikte Alper Avdel, hayatta başarılı olabilmek ve hedeflere ulaşabilmek için şartları iyi değerlendirerek olumlu geleceğe inanmanın ve gerekli eforu koymanın en büyük etkenlerden olduğunu söyledi. Avdel şu konulara dikkat çekti: “Başarıya giden yolda içinde bulunduğunuz koşullara göre karar vermek büyük önem taşıyor. Hayaller bir başlangıç noktası görevi görür fakat hayallerinizin gerçekliklerle de uyuşması gerekir. Bu yüzden fırsatları görebilmek için kapsamlı bir değerlendirme yapmak şart. Hayatta seçimlerinizi yaparken kriterlerinizi net bir şekilde belirler ve kendi fırsatlarınızı yaratırsanız ulaşamayacağınız hiçbir hedef olmayacaktır.” 

 “Vaillant olarak kurumsal bağışıklığı yüksek bir şirketiz”

Gençlerin hem iş hem de özel hayatıyla ilgili kendisine yönelttiği soruları da içtenlikle yanıtlayan Alper Avdel, Vaillant Group Türkiye’nin zorlu koşulları nasıl başarıyla yönettiğiyle ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi: “Vaillant Group Türkiye olarak şartlar zorlaştığında bağışıklığı düşen bir yapıya sahip değiliz. Aksine kurumsal bağışıklığı yüksek bir şirketiz. Pandeminin başlangıcından bu yana izlediğimiz yol haritasına baktığımızda planlı bir strateji ile ilerlediğimizi söyleyebiliriz. Bu aslında bizim bugün Covid-19 ile uygulamaya aldığımız yeni bir strateji değil, geçmişten bu yana getirdiğimiz sağlam temellerimizi oluşturan dengeli iş yapış politikamızın bir ürünü. Bu süreci en az hasarla atlatabilmemizde, geçmişten süregelen bu sağlam yapımız ile önümüze çıkabilecek her türlü olumsuz koşula karşı hazırlıklı olmamızın büyük payı var.”

Bu haber 3458 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
CW Enerji’den Tekirdağ’a 9863,6 kWp’lik Arazi GES ... 30.08.2025
ZF, Steer-by-Wire Teknolojisi ile İnovasyona Yön Veriyor... 30.08.2025
Falken, elektrikli araçlara özel geliştirdiği e.ZIEX lastiği ile sınıfında fark yaratıyor... 30.08.2025
Castrol, TransAnatolia 2025’te Bir Kez Daha Limitleri Zorlayan Performansın Yanında ... 30.08.2025
Türkiye'nin petrol ithalatı haziranda yüzde 5,9 arttı... 29.08.2025
Aras Kargo’da Üst Düzey Atama... 29.08.2025
Talay Logistics, Davies Turner ile iş birliğine gitti... 29.08.2025
Enerjisa Üretim’e Stevie Awards’tan Sürdürülebilirlikte Çifte Ödül... 29.08.2025
Toroslar EDAŞ, Gaziantep ve Mersin'de enerji altyapısına yönelik yatırımlarını sürdürüyor... 29.08.2025
Yapay zekayla petrol ve gaz aramalarında yeni dönem... 29.08.2025
Hastalya Antalya ve Hastalya Denizli Bayileri Mercedes-Benz Türk Standartlarında Yenilendi... 29.08.2025
TREDER üyeleri, Kayalar Kimya’yı ziyaret etti... 29.08.2025
En Yakıt, Kullanıcılarına Mil Kazandırmaya Devam Ediyor... 29.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.