Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

IVECO’dan EVONA’ya 6 adet X-WAY

Güncelleme :31.05.2021

 IVECO yetkili satıcısı Genpar satışını gerçekleştirdiği X WAY inşaat çekisinin 6 adetini teslim etti

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından Genpar Otomotiv satışını gerçekleştirdiği 6 adet AT440X46T/P retarderli, PTOlu off-road çekicileri EVONA Yapı Sanayi ve Ticaret firmasına tören ile teslim etti. 

Teslimat Genpar yönetim kurulu başkanı İlhan Ayaz ve satış müdürü Bahri Üçüncü tarafından EVONA firma sahibi Akif Şahin’e yapıldı.

Genpar yönetim kurulu başkanı İlhami Ayaz araç teslimi sırasında şunları söyledi: “EVONA ile epeydir görüşüyorduk bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum, kendilerine satış sonrasında da en iyi hizmeti vereceğiz”

Genpar satış müdürü Bahri Üçüncü şunları ilave etti: “X-Way’in  IVECO ürün gamına  eklenmesi ile IVECO off road ağır vasıta segmentinde hafif “off road”dan ağır “off road”a kadar çok geniş bir ürün gamına sahip hale geldi. X-Way hafriyatçılar için ideal bir ürün zaten X-Way satışlarımızın %90ının hafriyatçılara yönelik olmasını bekliyoruz. Özellikle hafriyatda müşteri “on road” çekici tercih ediyordu ancak bu araçlar yükleme ve boşaltma sahalarına girdiğinde sorunlar yaşanıyordu, şimdi X-Way çekici hem çelik tampon ve kalın şasisi ile hem bir “off road” kadar sağlam hem de uzun yolda bir “on-road” çekici konforuna sahip.  X-Way’ler diğer IVECO kamyonlarında olduğu gibi rejenarasyon gerektirmeyen SCR sistemine sahipler.”

EVONA firma sahibi Akif Şahin ise konuşması sırasında kendilerinin EVONA markası ile çeşitli inşaat projelerinin olduğunu satın aldıkları X-WAY çekicilerin Istanbul içindeki hafriyat işleri için en uygun araç olduğunu ifade etti. 

Daha sonra İlhami Ayaz ve Bahri Üçüncü tarafından Akif Şahin’e günün anısına bir plaket takdim edildi.

Bu haber 1684 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
ABD, 2025 için petrol fiyatı tahminini aşağı yönlü revize etti... 12.03.2025
Türkiye’deki Chery Teknisyenleri Üstün Yeteneklerini Sergilemeye Hazırlanıyor!... 12.03.2025
Enerji sektörü net sıfır hedeflerini erteliyor... 12.03.2025
Petrol hakkına müteallik karar... 12.03.2025
Küresel elektrikli araç satışları ocak-şubat döneminde yüzde 30 arttı... 12.03.2025
Bakan Bayraktar, ABD'de enerjide işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi... 12.03.2025
EPDK, PALGAZ Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 10 milyon lira ceza verdi... 12.03.2025
BSH Türkiye’den Yenilenebilir Enerji İçin Büyük Adım ... 12.03.2025
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılında 3,1 milyar TL gelir elde etti... 12.03.2025
YASED: Türkiye’ye 1,4 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.03.2025
Enerjisa Enerji, ‘Enerjimi Koruyorum Projesi’nin sosyal etkisini artırdı... 12.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.