Haberler > Akaryakıt Başlıkları
Opet'in desteklediği "İşimiz Temiz Projesi" Türkiye'ye yayılıyor Güncelleme :29.03.2022 TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Opet iş birliğiyle hayata geçirilen "İşimiz Temiz Projesi", pilot iller İzmir, Muğla ve Antalya'dan sonra Türkiye genelinde yaygınlaşıyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Opet iş birliğiyle hayata geçirilen 'İşimiz Temiz Projesi', pilot iller İzmir, Muğla ve Antalya'dan sonra Türkiye genelinde yaygınlaşıyor.
Opet'ten yapılan yazılı açıklamada, 'İşimiz Temiz Projesi Türkiye Geneli Yaygınlaştırma Toplantısı' Antalya'da yapıldığı ifade edildi.
Açıklamada, projenin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İzmir, Muğla ve Antalya'ya ek olarak Adıyaman, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Samsun ve Şanlıurfa'dan birer temsilcinin bir araya geldiği kaydedildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, 'Temizlik ve hijyen konusundaki 22 yıllık tecrübe ve birikimimizle Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile çoklu paydaş katılımı esasıyla yürüttüğümüz 'İşimiz Temiz Projesi' ile ülkemizde faaliyet gösteren mikro işletmelerin hijyen kalitesini ve tercih edilebilirliğini artırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin temiz, hijyenik ve sağlıklı hizmet sunan binlerce işletmeye sahip olmasını amaçladığımız İşimiz Temiz Projesi’nin, yeni dönemde 20 ilde uygulanacak olmasının mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.' ifadelerini kullandı.
Proje kapsamında mikro işletmeler ve bireyler için toplum sağlığı açısından büyük önem taşıyan hijyenik koşulların oluşturulması ve uygulanması amacıyla hijyen eğitimleri düzenlenecek. Toplam 20 ilde düzenlenecek eğitimler, bu illerdeki halk eğitimi merkezlerinde görevli olan eğitmenler tarafından verilecek.
Toplam 20 ilde başlayan projenin, daha sonraki dönemlerde 81 ilde yaygınlaştırılması hedefleniyor. Bu haber 1068 kere okunmuştur.
|
|