Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

ALPET Türkiye’de Yeni Dönem Başlıyor

Güncelleme :19.10.2022

 ALPET Türkiye’nin yeni genel müdürü, akaryakıt sektörünün başarılı isimlerinden Özdilek Coşkun oldu.

Altınbaş Holding enerji grubu iştiraklerinden biri olan ALPET Türkiye’nin yeni Genel Müdürü, akaryakıt sektörünün başarılı isimlerinden Özdilek Coşkun oldu. 24 yıllık köklü bir marka geçmişine sahip olan Alpet Türkiye, Özdilek Coşkun liderliğinde yeni bir döneme başlayarak, pazardaki konumunu güçlendirmeye devam edecek. Yapılanma çalışmaları ve süreç iyileştirme uygulamalarını kapsayan yoğun bir programla başlangıç yapan ALPET Genel Müdürü Özdilek Coşkun , 2023 stratejileri için gerekli altyapının hazır hale geldiğini belirterek,  “ Şirketimizin en önemli sermayesi olan çalışan memnuniyeti ile birlikte iş ortaklarımız olan bayilerimizin memnuniyeti ve iş süreçlerinde karlılığı arttıracak çözümlerimiz sayesinde toplam kalite hedefimize tüm paydaşlarımızın inancı ve desteğiyle ulaşacağımıza inanıyorum. “  açıklamasında bulundu.    

 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle ALPET Türkiye’de yeni görevine başlayan Özdilek Coşkun, lisans eğitimini 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Enerji sektöründeki 30 yıllık kariyeri süresince,  Opet’te 1992-1997 yılları arasında İstasyon Satışları Planlama Müdürlüğü, 1997-2001 yılları arasında İstasyon Satışları Müdürlüğü, 2001-2016 yılları arasında Yatırımlar Direktörlüğü, Kadoil’de 2016-2017 yılları arasında Genel Müdürlük  görevlerini üstlenmiştir.  

1 kız çocuk babası olan Özdilek Coşkun aynı zamanda motosiklet tutkunu ve amatör olarak İstanbul rehberliği yapmaktadır. 

 

Bu haber 1838 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Motul ve McLaren’dan Büyük İş Birliği... 16.01.2026
“Türkiye’de Bu Yıl Nükleer Enerjinin Hayata Geçirilmesi İçin Her Şeyi Yapacağız” ... 16.01.2026
Alfa Romeo Yenilikçi Modelleriyle Brüksel Otomobil Fuarı’nın Yıldızı Oldu... 16.01.2026
Mercedes-Benz Otomotiv, En Yakıt iş birliği ile Türkiye’de Yüksek Hızlı Şarj ağını kurmak üzere yola çıkıyor... 16.01.2026
Şarj altyapısında ikinci faz: Eşarj yüzde 85’e varan hızlı istasyon yapısıyla yeni döneme hazırlanıyor... 16.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.