Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Girişim Elektrik Sanayi’nden Deprem Mağdurları İçin İstihdam Olanağı

Güncelleme :22.02.2023

Girişim Elektrik Sanayi, bağlı şirketleri Europower Enerji ve Peak PV Solar için deprem mağdurlarına istihdam olanağı sunacağını açıkladı.

Girişim Elektrik Sanayi; Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Hatay, Adana ve Elazığ olmak üzere tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için başlattığı yardım seferberliğini istihdam boyutuyla da genişletme kararı aldı.

Elektriğin üretiminden iletimine, dağıtımından kontrolüne kadar her alanda üretim faaliyetleri ile öne çıkan 70 ülkede faaliyet gösteren global bir marka olan Girişim Elektrik, bağlı şirketleri Europower Enerji ile Peak PV Solar için deprem mağdurlarına istihdam olanağı sağlayacağını bildirildi.

Üretim tesislerinde görev alacak farklı pozisyonlar için çok sayıda deprem mağduru olan personel istihdam edeceklerini ifade eden Girişim Elektrik ve Europower Enerji Yönetim Kurulu Başkanı M. Behiç Harmanlı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bu büyük afet sonrası yaraların hızlı sarılması için her alanda destek çalışmalarını büyütmeli istihdama da öncelik vermeliyiz diye düşünerek yeni kadrolar oluşturma kararı aldık. Binlerce binanın, iş yerlerinin de yıkıma uğraması sonucu başka illere taşınmak zorunda kalan deprem mağdurları için üretim birimlerinde farklı pozisyonlar açtık. Ankara’da Kahramankazan fabrikalarımızda, yanı sıra Temelli’de bulunan Peak PV Güneş Paneli üretim fabrikamızda çalışmak üzere deprem mağduru olan personel istihdam edeceğiz. ”

Harmanlı’nın verdiği bilgiye göre şirketin İK birimine yapılacak olan başvurular sonrası Kahramankazan’da istihdam edilecek elektrik mühendisi, inşaat mühendisi, elektrik teknikeri, elektrik teknisyeni, elektrik pano montörü, kablaj personeli, montaj personeli, makine teknikeri, telekomünikasyon ve otomasyon teknikeri, kaynakçı, boyacı, inşaat kalfası, beton ve demirci ustası ile Temelli’de bulunan Peak PV güneş paneli üretim fabrikasında ise vasıflı ve vasıfsız çalışanlar istihdam edilecek.(Başvurular için: ik@girisimelk.com.trik@europowerenerji.com.tr )

Bu haber 1259 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
IVECO’dan Kışa Özel Bakım Fırsatı: Ücretsiz Check-Up ve Tüm Modellerde İndirim... 02.12.2025
BOTAŞ, Silivri'deki tesisinde kontrollü gaz çıkışı ve yanma işlemi yapıldığını bildirdi... 02.12.2025
Shell Türkiye, Engelsiz Yaşam Vizyonuyla Hayatın Her Alanında Eşitlik ve Kapsayıcılık İçin Çalışıyor... 02.12.2025
Platinum Rent, Çözüm Ortağınız!... 02.12.2025
CDA Lojistik Üst Yönetimine Transfer... 02.12.2025
Goodyear, Avrupa genelinde kış lastiği performansında zirveye yerleşti... 02.12.2025
Yeni Citroën Ë-C3 Aircross’un “Uzun Menzil” Versiyonu Türkiye’de!... 02.12.2025
FIAT Professional’dan Büyük Bir Adım Daha!... 02.12.2025
ZF Aftermarket, Lemförder Markası ile Cam Kaldırma Krikolarını Pazara Sunuyor... 02.12.2025
Mercedes-Benz Vito Mixto modeli yeniden Türkiye’de... 02.12.2025
UND, Albayrak Grubu ve KTZ Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı... 02.12.2025
Rosatom Mısır'daki El Dabaa NGS’ye Ekipman Sevk Etmeye Devam Ediyor... 02.12.2025
Türkiye Pakistan'da petrol ve doğal gaz arayacak... 02.12.2025
Hizmet İhracatının Şampiyonu Yine Mars Logistics... 02.12.2025
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ocak-kasım döneminde yüzde 10,16 büyüdü... 02.12.2025
Elektrik santrallerine 1,4 milyar liralık kapasite mekanizması desteği... 02.12.2025
Allison donanımlı Isuzu Novociti Life midibüsler, Siirt yollarında fark yaratıyor... 02.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.