Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

Orta ve Doğu Avrupa’nın En Başarılı Refinansman Yapan Şirketi Polat Enerji Oldu!

Güncelleme :15.06.2023

 Yenilenebilir enerji konusunda Türkiye’nin öncü şirketi Polat Enerji, merkezi Londra’da bulunan ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika piyasalarının önde gelen finans dergilerinden EMEA Finance’ın gerçekleştirdiği Achievement Awards 2022’de   ‘Orta ve Doğu Avrupa'daki En Başarılı   Refinansman’  ödülüne layık görüldü.

 Avrupa, Ortadoğu ve Afrika piyasalarının önde gelen finans dergilerinden EMEA Finance tarafından düzenlenen EMEA Finance 2022 Başarı Ödülleri (EMEA Finance Achievement Awards 2022) 8 Haziran’da Londra’da sahiplerini buldu. Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde gerçekleştirilen pek çok başarılı işin değerlendirildiği gecede Polat Enerji, “2022 Yılı En Başarılı Refinansman’’ ( Best refinancing deal in CEE) ödülünün sahibi oldu. 2022 yılının en iyi yeniden finansman, yeniden yapılandırma ve yeniden fiyatlandırma uygulamalarını gerçekleştiren şirketlerin ödüllendirildiği Londra’da düzenlenen geceye ödülü almak üzere Polat Enerji Yönetim Kurulu Üyeleri Eda Polat Gkinosatis, Neşet Ö. Cireli, A. Murat Özgen, Kayahan Karadaş ve Polat Enerji Hukuk Direktörü Aslı Kehale Altunyuva katıldı.

 Türkiye’de rüzgâr enerjisi konusunda yıllardır liderlik koltuğunda bulunan Polat Enerji, refinansman konusunda ödüle layık görüldüğü;  EBRD, Türkiye İş Bankası, TSKB ve Garanti Bankası aracılığı ile elde edilen 300 milyon dolarlık yatırımı, mevcut portföyün refinansmanı ve önümüzdeki yıllarda yenilenebilir enerji yatırımı yapmak üzere değerlendiriyor.

Bu haber 930 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Yenilenebilir hidrojen, öncelikle karbonsuzlaşması zor sanayi ve ulaştırma sektörlerinde yaygınlaşacak... 04.02.2025
Polat Enerji ve T Dinamik 13,4 MWh Enerji Depolama Sistemi Kuruyor... 04.02.2025
Continental, Kışa Hazırlık İçin Sürücüleri Uyarıyor... 04.02.2025
Otokar, 16'ncı kez Türkiye Otobüs Pazarının Lideri ... 04.02.2025
Enerjisa Üretim’den Geleceğin Kadın Liderlerine Destek: Womentum’da 4. Dönem ... 04.02.2025
UEDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Sektör Lideri Oldu ... 04.02.2025
Rosatom, Hindistan’daki Kudankulam NGS’nin 6. Güç Ünitesi İçin Reaktör Kabını Sevk Etti ... 04.02.2025
Darphane'den 'UTTS'nin maliyetinin 5 TL olduğuna dair çıkan haberlere yalanlama ... 04.02.2025
Kalyon Enerji’den 520 MWp’lik Yeni Yatırım... 04.02.2025
Sertel Grup Lojistik Filosunu 255 Adet Mercedes-Benz Actros ve Atego ile Büyütüyor! ... 04.02.2025
Zorlu Holding’in Akıllı Hayat Akademisi’nde 6. Dönem Eğitimleri Tamamlandı... 04.02.2025
Hareket'ten Çalışanlarına TOGG Jesti... 04.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.