Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA, HAVAİST’e özel satış sonrası hizmet etkinliği düzenledi

Güncelleme :24.06.2023

 Araç parkının yaklaşık yüzde 70’i TEMSA markalı otobüslerden oluşan HAVAİST’in üst düzey yöneticileri ve kaptanları, TEMSA tarafından İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen “Satış Sonrası Aktivitesi” etkinliğinde buluştu.

Türkiye’de bir yandan araç parkını genişletirken bir yandan ’Dünyanın önde gelen müşteri odaklı işletmelerinden biri olmak’’ misyonuyla öncü uygulama ve projelere imza atan TEMSA, İstanbul Havalimanı ile İstanbul'un birçok noktası arasında konforlu ve ekonomik yolcu taşımacılığı hizmeti sunan HAVAİST için özel bir satış sonrası hizmetler etkinliği düzenledi. 

HAVAİST’in İstanbul Havalimanı’nda bulunan genel merkezinde gerçekleşen etkinliğe, TEMSA CEO'su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Satış Direktörü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Fatih Demirel, Satış Sonrası Hizmetler Saha Müdürü Celal Köroğlu, Yurtiçi Saha Operasyonları Yöneticisi Erdem Atalay, Bölge Yöneticisi Emrah Yılmaz, Filo Saha Yöneticisi Adem Kıranoğlu ve Uğur Telli, Teknik Eğitmen Türker Kamalı gibi TEMSA yöneticileri ile HAVAİST Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Sidal, Genel Müdür Volkan Bozkaya ve HAVAİST iş ortaklarından Meltem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balta ve HAVAİST kaptanları ile genel merkez personelleri katıldı. 

Düzenlenen etkinlikte HAVAİST sürücülerine ve kaptanlarına araç ürün - güvenli ve ekonomik sürüş teknikleri eğitimleriyle birlikte satış sonrası hizmet kapsamında check-up ve araç diagnostik işlemleri eğitimleri verildi. Ayrıca etkinlik alanında Temsa SSH Hizmeti ve TEMSA araçları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.  

FİLONUN YÜZDE 70’İ TEMSA MARKALI ARAÇLARDAN OLUŞUYOR

Etkinlikte konuşan TEMSA CEO'su Tolga Kaan Doğancıoğlu, gerçekleştirdikleri etkinlikle TEMSA ile HAVAİST arasındaki sinerjiyi vurgularken, müşteri beklentilerinde fark yaratan ürün ve hizmetler sunmaya yönelik ortak taahhütlerini ortaya koyduklarını söyledi. Doğancıoğlu, “Hem TEMSA’nın hem HAVAİST’in aslında ülkemiz ve İstanbul’umuz için çok önemli bir görevi ve sorumluluğu var. Biz sadece yolcu taşımacılığı yapmıyoruz. Biz aslında hep birlikte, ülkemizin, şehrimizin, insanımızın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Yerli araçlarımızla; sanayimizin geldiği noktayı İstanbul’u ziyaret eden tüm misafirlere gösteriyoruz. Bugün HAVAİST araç parkının yüzde 70’e yakını TEMSA markalı araçlardan oluşuyor. Bu bizim için gurur verici bir oran. Diğer yandan, her ticari araç müşterisi ile uzun süreli iş birlikleri yapmak TEMSA olarak ana hedefimiz. Bu hedefin en önemli parçası, araçların uzun süreli verimli şekilde hizmet vermesini sağlamak. Bir ticari aracın toplam işletim maliyeti çok önemli. Bu süreçte işletmede maliyet kalemini oluşturanlardan biri yakıt, diğeri ise servis maliyetleri. Bu tür etkinliklerle araçların doğru verimlilikle kullanılmasını sağlamayı ve böylece yakıt tüketimini düşürmeyi; arızaları önleyici bakımlar yaparak da işletmelerin maliyetlerini daha da aşağıya çekebilmeyi hedefliyoruz. Kaptanlarımızın araçları daha iyi tanımalarını sağlarken, araçları kullanırken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Biz onlara bilgiler aktarırken onların da bizlerden isteklerini öğreniyoruz. Karşılıklı bir öğrenim oluyor” dedi.

Türkiye genelinde 70, yurtdışında ise 44 yetkili servis noktasına sahip olduklarını belirten ve son 3 yıl içinde yetkin yetkili servis ağının geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti odaklı ürün ve hizmetlerin geliştirilmesine öncelik verdiklerini ifade eden Doğancıoğlu, “Özellikle müşteri odaklı servis kampanyaları ve yedek parça bulunabilirliğin artırılması konusunda gelişimi sürdürüyoruz. Satış sonrası hizmetlerde yetkin bir ekibe sahip olmanın, müşterilere değer kattığını ayrıca işletme ve araç sahibi olma maliyetinin düşürülmesi açısından büyük bir önem taşıdığının farkındayız. Bu nedenle, yetkin servislerin oluşturulması öncelikli hedeflerimiz arasında” ifadelerini kullandı. 

TEMSA SATIŞ SONRASI SÜREÇTE DE ARAÇLARINA SAHİP ÇIKIYOR 

HAVAİST Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Sidal ise, İstanbul Havalimanı'ndan seyahat eden yolcuların %22'sinin HAVAİST tarafından taşındığını, filolarında 78 otobüs bulunduğunu ve bunların 50 adedinin TEMSA aracı olduğunu söylerken, "Bu etkinlik, kaptanlarda araç kullanımında farkındalık yaratma ve araçları daha iyi tanımalarını sağlama temel hedefiyle gerçekleştirildi. Aynı zamanda servis anlaşmaları için gerekli girişimlerde bulunduk. Bizim de TEMSA'dan bazı taleplerimiz oldu. TEMSA, satış sonrası süreçte araçlarla ilgili her adımda yanımızda oluyor. Yakıt tüketimi avantajı ve araçların konforundan son derece memnunuz.” dedi. Öte yandan Atalay Sidal, 2023 yılına yönelik de TEMSA ile 4 adetlik bir otobüs anlaşması daha yaptıklarını kaydetti. 

Bu haber 1214 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Shell&Turcas’tan motorsiklet sürücülerine “bir kural bir ömür“ kampanyası... 13.03.2025
ABD, 2025 için petrol fiyatı tahminini aşağı yönlü revize etti... 12.03.2025
Türkiye’deki Chery Teknisyenleri Üstün Yeteneklerini Sergilemeye Hazırlanıyor!... 12.03.2025
Enerji sektörü net sıfır hedeflerini erteliyor... 12.03.2025
Petrol hakkına müteallik karar... 12.03.2025
Küresel elektrikli araç satışları ocak-şubat döneminde yüzde 30 arttı... 12.03.2025
Bakan Bayraktar, ABD'de enerjide işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi... 12.03.2025
EPDK, PALGAZ Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 10 milyon lira ceza verdi... 12.03.2025
BSH Türkiye’den Yenilenebilir Enerji İçin Büyük Adım ... 12.03.2025
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2024 yılında 3,1 milyar TL gelir elde etti... 12.03.2025
YASED: Türkiye’ye 1,4 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.03.2025
Enerjisa Enerji, ‘Enerjimi Koruyorum Projesi’nin sosyal etkisini artırdı... 12.03.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.