Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

Demirdöküm Kazakistan’da ödüllü kombisi ATRON’u tanıttı

Güncelleme :27.11.2013

 DemirDöküm’ün Kazakistan’da işbirliği içinde olduğu distribütörü ve onun 80’i aşkın bayi, tesisat elemanı ve kurumsal firma temsilcileriyle bir araya gelerek Atron’u tanıttı.

DemirDöküm, Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı’da, 1 Kasım 2013 tarihinde,  Metro Sport & Entertainment Center'da özel bir tanıtım etkinliği yaptı. 

DemirDöküm’ün Kazakistan’da işbirliği içinde olduğu distribütörü ve onun 80’i aşkın bayi, tesisat elemanı ve kurumsal firma temsilcileriyle bir araya geldiği bu etkinlikte DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, ABD’den ‘Good Design’ ödülüyle dönen ve Türkiye’ de de en çok tercih edilen ürünlerinden olan Atron kombi hakkında bilgi verdi. 

Erdem Ertuna konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye'de ısıtma sektörünün lider kuruluşu olarak, rekabetçi ürünlerimizin yanında, hızlı ve esnek yapımız, geliştirdiğimiz yenilikçi iş modellerimiz ve hizmetlerimiz ile ortaklarımız ve toplum için sürekli değer yaratarak büyüyoruz. DemirDöküm ısıtma sistemlerinde 59 yıllık deneyimi ile Avrupa'nın en geniş üretim yelpazesine sahiptir.” Ertuna konuşmasını DemirDöküm’ün Türkiye pazarındaki başarılı grafiğini anlatarak sürdürdü ve ayrıca DemirDöküm’ün servis yapılanması hakkında bilgiler verdi.

Yapılan toplantının ardından tüm misafirlerin katılımı ile 1.5 saatlik karting yarışı yapıldı. Başarılı olan sürücüler özel bir kupayla ödüllendirildi. Akşam yemeği ile sonlanan etkinlik sayesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaşma imkanı buldular.

Bu haber 4040 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
ÇEDAŞ ekipleri zorlu kış şartlarında kesintisiz enerji için 7/24 sahada... 19.01.2026
Aksa Enerji’nin Gana Kumasi Santralinin İlk Fazı Basit Çevrimde 130 MW Kurulu Güce Ulaştı... 19.01.2026
Karbon Salımı Türkiye’deki Şirketler İçin Maliyete Dönüşüyor... 19.01.2026
Türkiye Enerji Depolama Haritası Geliyor... 19.01.2026
Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen DEİK Finlandiya İş Konseyi Başkanı oldu... 19.01.2026
MAİS AŞ Genel Müdürü Tatoğlu: "Otomotiv pazarı 2026'da yüksek seyrini koruyacak”... 19.01.2026
2025'te Türkiye'nin otomotiv sanayisindeki ihracatı 41,5 milyar dolar oldu ... 19.01.2026
OSD Başkanı Eroldu: 2025'te toplam üretimimizi bir önceki yıla göre yüzde 4 artırdık... 19.01.2026
Bakan Bayraktar, Akkuyu NGS'nin ilk reaktör inşaatının yüzde 99'unun tamamlandığını açıkladı... 19.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.