Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Karting Şampiyonu İskender Zülfikari SpringFest 24’te büyük ilgi gördü

Güncelleme :03.06.2024

 Her yıl geleneksel olarak Koç Okulu tarafından düzenlenen SpringFest’in bu yılki sponsorları arasında Zülfikarlar Holding bünyesinde yer alan ülkemizin köklü akaryakıt şirketi TP Petrol Dağıtım A.Ş., yer aldı. TP standını, öğrencilerin yanı sıra şampiyon Milli Karting Sporcumuz İskender Zülfikari’yi de ağırladı.

Zülfikarlar Holding bünyesinde Türkiye Petrolleri markasıyla faaliyet gösteren TP Petrol Dağıtım A.Ş. ülkemizin köklü eğitim kurumlarından Koç Okulu’nun gelenekselleşen bahar şenliği SpringFest’in sponsorları arasında yer aldı. 25 Mayıs Cumartesi günü Koç Okulu öğrencileri ve velilerin geniş katılımı ile okulun Tuzla’daki kampüsünde gerçekleşen SpringFest 24’te İskender Paydaş orkestrası ve Ozan Doğulu muhteşem performansıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Karting Şampiyonu Milli Sporcumuz İskender Zülfikari ziyareti

Festivalde, TP standı en çok ilgi gören ve ziyaret edilen alanların başında geldi.  Karting sporuna 2017 yılında 7.5 yaşındayken başlayan ve piste çıktığı 2021 yılında 30 yarışın tamamını kazanarak Türkiye Mini Karting Kategori Şampiyonluğuna ulaşan milli sporcumuz İskender Zülfikari de standın ziyaretçileri arasında yer aldı.  2024 yılındaki yarışlara ara vermeden başarıyla devam eden İskender Zülfikari, SpringFest katılımcıları ile buluştu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Festivale ve spora destek vermekten dolayı mutluyuz

SpringFest 24’ün sponsorluğunu yapmayı bir sosyal sorumluluk projesi değil doğal görev saydıklarını belirten Türkiye Petrolleri yetkilileri, “SpringFest'24'te sponsor olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduk. Müzik, eğlence ve coşkunun buluştuğu bu festivalde, TP olarak gençliğe, eğitime ve spora verdiğimiz önemi bir kez daha vurguladık. SpringFest'24'te emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu festivalin unutulmaz bir deneyim olduğunu ve önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinliklerde yer almaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Yerli ve milli bir şirket olma bilinciyle TP olarak uluslararası yarışlarda ülkemizin bayrağını başarıyla taşıyan milli karting sporcumuz İskender Zülfikari’ye ve spora destek vermekten mutluyuz. ” ifadelerine yer verdi. 

 

Bu haber 3617 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.