Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Prysmian Türkiye’de üst düzey atama Prysmian Türkiye’de üst düzey atama

Güncelleme :01.07.2024

 Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian’ın Türkiye operasyonunda üst düzey bir atama gerçekleşti. Prysmian Güney Avrupa Bölge CFO’su Daniele Mazzarella, Türkiye CEO’su olarak atandı. 24 yıldır Prysmian bünyesinde çalışmalarını sürdüren Daniele Mazzarella, Eylül ayı itibarıyla Prysmian Türkiye’nin yönetimini üstlenecek.

 30.000'in üzerinde çalışanıyla 50'den fazla ülkede faaliyet gösteren Prysmian, Türkiye CEO pozisyonu için Daniele Mazzarella’yı atadı. Kapsayıcılık ilkesi ile farklı ekiplerle çalışmaktan keyif alan deneyimli isim, Prysmian’ın globaldeki güçlü pozisyonunu, Türkiye pazarında da güçlendirmeye devam etmek için çalışmalarını sürdürecek.

 Mazzarella yeni göreviyle, geniş ürün yelpazesine sahip Prysmian Türkiye’nin sektördeki konumunu daha da sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

 1996 yılında İtalya Bocconi Üniversitesi’nden mezun olan Daniele Mazzarella, 1997’de iş hayatına ilk adımını attı. 1997’de Thyssen Krupp Group’ta Kontrolör olarak görev alan başarılı isim, 1999’da Yönetim Raporlaması Kontrolörü olarak atandı. 2000 yılında Pirelli Kabel şirketinde Kıdemli Kontrolör olarak çalışan Mazzarella, 2005 yılında Prysmian SpA’de Lojistik Kontrolörü olarak göreve başladı. 2007 yılında Prysmian Finlandiya CFO’su, 2011 yılı sonrasında ise Prysmian Kuzey Amerika ve ardından 2018’de Prysmian Güney Avrupa Bölge CFO’su olarak çalışmalarını sürdürdü. Prysmian çatısı altında geçirdiği 24 yıllık deneyiminde farklı görevlerde yer alan ve 2018’den beri Prysmian’ın Güney Avrupa Bölge CFO’luğunu üstlenen Daniele Mazzarella, Eylül ayı itibarıyla Prysmian Türkiye CEO’su olarak başarılı çalışmalarını sürdürecek.

Bu haber 3158 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Elektrikli araç şarj soket sayısı mayısta yüzde 4 arttı... 01.07.2025
Osmangazi Köprüsü 9 yılda 108 milyar liralık tasarruf sağladı... 01.07.2025
TP Petrol Dağıtım A.Ş.'den Yönetimsel Değişiklik Açıklaması... 01.07.2025
Atlas Copco, elektrikli araç batarya montajında zorluklara karşı dozajlama çözümleri sunuyor... 01.07.2025
Binalarda enerji verimliliğinde yeni dönem başladı... 01.07.2025
TotalEnergies İstasyonları ve Akbank’tan chip-para kampanyası... 01.07.2025
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Türkiye’nin en çok ihracat yapan 2’inci şirketi oldu... 01.07.2025
Madencilik, Çevre ve Tarım Arasında Siyaset Üstü Bir Denge Arayışı... 01.07.2025
CALL Energy ile hedef 1.000 MW’lık yatırım... 01.07.2025
GÜRİŞ Holding Son İki Yılda 674 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Attı... 01.07.2025
Shell Filo Çözümleri’nden Türkiye’de Bir İlk: Shell Filo Yıkama Kartı... 01.07.2025
ATSO ve CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten, Antalya’nın enerjisi için stratejik buluşma... 01.07.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.