Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz Türk, Verdiği Eğitimler ile Hem Müşteri Memnuniyetine Hem de Bayi Çalışanlarının Gelişimine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Güncelleme :12.09.2024

Mercedes-Benz Türk, düzenlediği eğitimlerle çalışanlarının sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmaya ve müşteri odaklı hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şirket, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve satış danışmanlarına yönelik düzenlediği “Otobüs Ürün Teknik Eğitimi” ile bayi çalışanlarının hem teorik hem de pratik alanlardaki gelişimini destekliyor.

Türkiye ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü Mercedes-Benz Türk, çalışanlara yönelik düzenlediği yenilikçi ve çeşitlendirilmiş eğitim programlarıyla müşteri odaklı üst düzey hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Mercedes-Benz Türk bu kapsamda, Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlüğünde “Otobüs Ürün Teknik Eğitimi” gerçekleştirdi. Eğitime, Mercedes-Benz Türk bayilerinin otobüs satış müdürleri ve satış danışmanları katıldı. 

Tüm gün süren eğitim programında, katılımcılara her biri 90 dakika süren Ekonomi, Güvenlik, Konfor ve Tasarım atölyelerinde eğitimler verildi. Ayrıca, otobüslerin önünde ve içinde gerçekleştirilen uygulamalı oturumlarla katılımcılar, öğrendikleri bilgileri pratikte de  deneyimleme fırsatı buldular. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.   

Ekonomi, Güvenlik, Konfor ve Tasarım Eğitimleriyle Yükselen Standartlar

Ekonomi Atölyesi’nde motor teknolojisi, Powershift vites kutusu, AGM aküleri gibi yenilikler detaylı bir şekilde ele alındı. Güvenlik Atölyesi'nde ise ABA6, adaptif hız sabitleyici, ön çarpışma koruyucusu ve şerit takip sistemi gibi gelişmiş güvenlik sistemleri hakkında bilgiler verildi. Katılımcılar Konfor ve Tasarım Atölyesi’nde de yeni nesil gösterge sistemleri, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, sürücü paneli şalterleri ve çift bölge klima sistemleri gibi konular hakkında eğitim aldı. 

Gerçekleştirilen eğitim hakkında değerlendirmede bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, “Mercedes-Benz Türk olarak, çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini artıran, profesyonel gelişimlerine katkı sağlayan eğitimlerle, müşteri odaklı hizmet anlayışımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu eğitimler, hem bireysel hem de kurumsal düzeyde sürekli gelişimi desteklerken, aynı zamanda hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye taşıyor. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerimizle iş süreçlerimizi daha verimli ve etkili hale getirirken, müşteri deneyimini de iyileştiriyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, eğitim programlarımızı sürekli olarak güncelliyoruz. Bu sayede, hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin beklentilerini karşılamada en yüksek standartları sağlıyoruz” dedi. 

Bu haber 956 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek!... 03.12.2025
Kâmil Koç, Dünya Şoförler Günü’nü Ankara’da kaptanlarıyla kutladı... 03.12.2025
Enerjisa Üretim ve Güler Legacy, 2.300 Çocuğa Ulaştı: Muğla ve Keşan’da Çocuk Basketbol Kampları Düzenlendi... 03.12.2025
FIAT Professional’dan Büyük Bir Adım Daha!... 02.12.2025
Shell Türkiye, Engelsiz Yaşam Vizyonuyla Hayatın Her Alanında Eşitlik ve Kapsayıcılık İçin Çalışıyor... 02.12.2025
Platinum Rent, Çözüm Ortağınız!... 02.12.2025
CDA Lojistik Üst Yönetimine Transfer... 02.12.2025
Goodyear, Avrupa genelinde kış lastiği performansında zirveye yerleşti... 02.12.2025
Allison donanımlı Isuzu Novociti Life midibüsler, Siirt yollarında fark yaratıyor... 02.12.2025
IVECO’dan Kışa Özel Bakım Fırsatı: Ücretsiz Check-Up ve Tüm Modellerde İndirim... 02.12.2025
ZF Aftermarket, Lemförder Markası ile Cam Kaldırma Krikolarını Pazara Sunuyor... 02.12.2025
Mercedes-Benz Vito Mixto modeli yeniden Türkiye’de... 02.12.2025
UND, Albayrak Grubu ve KTZ Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı... 02.12.2025
Rosatom Mısır'daki El Dabaa NGS’ye Ekipman Sevk Etmeye Devam Ediyor... 02.12.2025
Türkiye Pakistan'da petrol ve doğal gaz arayacak... 02.12.2025
Hizmet İhracatının Şampiyonu Yine Mars Logistics... 02.12.2025
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ocak-kasım döneminde yüzde 10,16 büyüdü... 02.12.2025
Elektrik santrallerine 1,4 milyar liralık kapasite mekanizması desteği... 02.12.2025
BOTAŞ, Silivri'deki tesisinde kontrollü gaz çıkışı ve yanma işlemi yapıldığını bildirdi... 02.12.2025
Yeni Citroën Ë-C3 Aircross’un “Uzun Menzil” Versiyonu Türkiye’de!... 02.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.