Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA’nın yurt içindeki 14. bayisi Meltem Otomotiv oldu

Güncelleme :01.11.2024

Türk ticari araç sektörüne öncülük eden TEMSA, ülke genelindeki bayi ağına son olarak Meltem Otomotiv’i ekledi. TEMSA ile 15 yıllık iş birliği bulunan Meltem Otomotiv, TEMSA’nın yurt içindeki 14. bayisi olarak İstanbul Tuzla’da kapılarını açtı.

Türkiye genelindeki bayi ağını genişletme misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren TEMSA’nın yeni bayisi Meltem Otomotiv oldu. 3.000 metrekare tesis alanıyla Tuzla’da kapılarını açan, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü araç filosuyla sektörde öne çıkan Meltem Otomotiv, TEMSA ve Fuso marka araçların satışını gerçekleştirecek.

“BAYİLERİMİZ VE SERVİSLERİMİZ, TEMSA AİLESİNİN EN ÖNEMLİ YAPI TAŞLARI”

Düzenlenen açılış töreninde konuşan TEMSA CEO’su Evren Güzel şunları söyledi: “TEMSA olarak satıştan satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde, bayilerimizle olan birlikteliklerimizi güçlendirmeyi ve müşterilerimize verdiğimiz kaliteli hizmeti her zaman ön planda tutuyoruz. Bayilerimiz ve servislerimiz, TEMSA ailesinin en önemli yapı taşları konumunda. Bugün de güçlü ve köklü bayi ağımıza yeni bir üyeyi daha ekledik. 15 yıldır TEMSA ile birlikte yol alan, TEMSA markasını ve değerlerini yakından tanıyan iş ortağımız Meltem Otomotiv ile iş birliğimizin uzun soluklu ve başarılarla dolu olmasını diliyorum.”

Meltem Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balta ise “Ülkemizin önemli değerlerinden, sektörde öncü olan bir marka ile 15 yıldır devam eden iş birliğimizi bayilik seviyesine taşıdığımız için çok mutluyuz. Ticari araç sektörüne yön veren TEMSA’nın yenilikçi yaklaşımı, teknolojik altyapısı ve sürdürülebilirlik odaklı vizyonu hem ülkemizde hem de yurt dışında güçlü bir örnek teşkil ediyor. Bu anlamda TEMSA’nın bayi ağına katılmak bizim için bir gurur kaynağı. İş birliğimiz sayesinde sektörde güçlü ve güvenilir çözüm sunmayı, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sağlamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

 15 YILLIK BAŞARI HİKAYESİ

1994 yılında personel taşımacılığıyla faaliyetlerine başlayan ve TEMSA İLE 15 yıllık iş birliği olan Meltem Otomotiv’in filosunda TEMSA marka 100 otobüs, 80 midibüs ve 20 adet Fuso hafif kamyon bulunuyor. 3.000 metrekare alana kurulu Meltem Otomotiv, 2015 yılından bu yana ise yaklaşık 1.000 adet araçla filo araç kiralama alanında da faaliyet gösteriyor.

Bu haber 3553 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi Trablus'ta başladı... 24.01.2026
Enerji Bakanı Bayraktar, Libya Başbakanı Dibeybe ile enerji alanında işbirliğini görüştü... 24.01.2026
Otomotiv sektörünün 2026 ihracat hedefi 43 milyar dolar... 24.01.2026
Dünyada Fransa’dan Sonra En Fazla Citroën Türkiye’de Satıldı! ... 23.01.2026
Volvo Trucks, Euro NCAP Güvenlik Değerlendirmesinde Yeniden 5 Yıldız Aldı!... 23.01.2026
Üçay Mühendislik 37 ilde 50'nin üzerinde şubeye ulaşmayı hedefliyor... 23.01.2026
EPDK Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin enerji altyapısında depolamalı lisansların önemine dikkati çekti... 23.01.2026
MG’nin Benzersiz Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!... 23.01.2026
Akkuyu NGS’de Görev Yapacak Geleceğin Uzmanları, Adaptasyon Programını Tamamladı... 23.01.2026
2025 Eksim Enerji’nin Yılı Oldu... 23.01.2026
Naci Ağbal, Aksa Enerji İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Oldu ... 23.01.2026
Hareket CEO’su Abdullah Altunkum DEİK Türkiye – Katar İş Konseyi Başkanlığı’na Seçildi ... 23.01.2026
Rekabet Kurumu ve EPDK arasında işbirliği protokolü... 23.01.2026
IEA Başkanı Birol, Türkiye'nin enerjide çeşitlilik stratejisini güçlendirdiğini açıkladı... 23.01.2026
Maxion İnci, Chery'den "Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü"nü Aldı... 23.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.