Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

Azerigaz Üretim Birliği Bursagaz’ı ziyaret etti

Güncelleme :30.01.2014

 Azerigaz Üretim Birliği yöneticileri, Türk enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarıyla adından söz ettiren Bursagaz’ı ziyaret etti.

Azerigaz Üretim Birliği yöneticileri, Türk enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarıyla adından söz ettiren Bursagaz’ı ziyaret etti.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve yönetim ekibinin karşıladığı Azerigaz ÜretimBirliği heyeti, Bursagaz’ın enerji sektörüne ve topluma katma değer sağladığı projeleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarete Azerigaz ÜretimBirliği Genel Müdürü Akbar Hajiyev, Azerigaz Üretim Birliği İşletme Müdürü Vagıf Namazov ve Azerigaz Üretim Birliği Gaz Kontrol Müdür Yardımcısı Osman Behbudov katıldı.

İki şirket arasındaki bağı güçlendirmek üzere Bursagaz’a gelen misafirlere SCADA Merkezi’nin gayesi, sağlayacağı yararlar ve teknik bazı bilgiler aktarıldı. 3 milyon Euro’luk yatırımın  sonucu ortaya koyulan SCADA Merkezi ile Bursa halkına güvenli ve kesintisiz doğalgaz hizmeti vereceklerini belirten Tola, şirket olarak yenilikçi, gelişmeye açık olduklarını söyledi.

SCADA gösterisinin ardından misafirler ile birlikte RMS-A, Bilgi Teknolojileri, GIS, SCADA, İşletme ve Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü ziyaret edilerek, yapılan uygulamalar hakkında heyete bilgi verildi. Sektöre ve Bursa’ya katma değer sağlamaya devam edeceklerini dile getiren Tola, sosyal sorumluluk projelerine şirket olarak büyük önem verdiklerini, BEBKA desteği ile 61 özel eğitim sınıfını yenilediklerini aktardı.

Misafirperverliği için Bursagaz yetkililerine teşekkür eden Azerigaz Üretim Birliği Genel Müdürü Akbar Hajiyev ise Bursagaz’ı ve Bursagaz çalışanlarını gerçekleştirdikleri örnek çalışmaları için tebrik etti.

Bu haber 4107 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Continental, Lastik Aşınma Parçacıklarını Analiz Etmek İçin Vakum Teknolojisine Geçiyor... 01.12.2025
Karadeniz'de görev yapacak 6. sondaj gemisi çarşamba günü Mersin'de olacak... 01.12.2025
Eurorepar Car Service 300’üncü Servis Noktasını Hizmete Açtı... 01.12.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor ... 01.12.2025
Toyota Pilotu Ogier WRC’deki 9. Dünya Şampiyonluğu’nu İlan Etti... 01.12.2025
Otokar’a 83,6 Milyon USD’lik COBRA II Siparişi... 01.12.2025
CW Enerji Spora Destek Olmaya Devam Ediyor... 01.12.2025
SOCAR Fiber’e TSKB’den Dijital Altyapı Yatırımı İçin 10 Milyon Dolarlık Finansman... 01.12.2025
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Vizyon Buluşmalarında Konuşmacı Olarak Yer Aldı... 01.12.2025
Alparslan Bayraktar, Türkiye Enerji Zirvesi’nde enerji piyasasıyla buluşuyor... 01.12.2025
Schneider Electric, AVEVA ve ETAP "OpenUSD İttifakı"na katıldı... 01.12.2025
Şanlıurfa’da Kaçak Elektrik Denetimleri Sıklaştırıldı: Bir Haftada 2 bin 626 Abone Tespit Edildi ... 01.12.2025
BYD’nin Elektrikli Kompakt Şehirli SUV’u ATTO 2 Rekabetçi Fiyatı ile Aralık Ayında Türkiye’de!... 01.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.