Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Alpet, 7 ilde düzenlenen iftar yemeklerinde bayileri ile buluştu

Güncelleme :07.04.2025

Zeren Group Holding enerji grubu iştirak şirketlerinden Alpet, Ramazan ayı boyunca ülkenin dört bir yanındaki bayileriyle iftar sofralarında buluştu.

Ramazan ayı boyunca, Adana Sheraton, İstanbul Divan Kuruçeşme, İzmir Swissotel, Ankara HiltonSA, Samsun Sheraton, Diyarbakır Mövenpick ve Erzurum Polat Palandöken Otel'de gerçekleştirilen iftar organizasyonlarında Alpet; bayiler, bayi adayları, tedarikçiler, tesis personelleri ile bir araya geldi.

7 farklı ilde yaklaşık 2.100 kişinin ağırlandığı bu buluşmalar, Alpet’in bayileriyle olan güçlü bağını pekiştirdi.

 Zeren Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, iftar organizasyonlarının önemine dair şunları söyledi:

“Bayilerimizle uzun yıllara uzanan, sürdürülebilir ve etkin yol arkadaşlıkları kurmaya özen gösteriyoruz. Onların deneyim ve özverili çalışmalarıyla sahadaki farkımızı ve gücümüzü artırıyor, bayi ağımızı ülkemizin dört bir yanında yaygınlaştırıyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk . Davetimize icabet eden tüm bayilerimize teşekkür ederiz” dedi.

  İstanbul’daki iftar yemeği sırasında Alpet’in ikinci reklam filmi de ilk kez bayilerin beğenisine sunuldu. Usta oyuncular Şener Şen ve İbrahim Büyükak’ın rol aldığı reklam filmi, katılımcılar tarafından büyük alkışla karşılandı. Ramazan ayının ruhuna uygun bu samimi organizasyonlar sayesinde Alpet, hem gönülleri kazandı hem de iş ortaklarıyla olan bağlarını daha da kuvvetlendirdi.

  Alpet Genel Müdürü Fidan Bayındır ise sürdürülebilir başarıya dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu:

“Sürdürülebilir bir başarı elde etmek için her şeye sahibiz. Her gün yeni bir yatırımla kendini yenileyen, zirve yarışına sağlam adımlarla ilerleyen bir markayız. Güçlü depolama tesislerimiz, potansiyeli yüksek bayi ağımız ve adanmış kadromuzla 2024 yılında istisnai sonuçlara ulaştık. Önümüzdeki dönemde sektöre çok daha büyük yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 Fidan Bayındır, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “En büyük amacımız; kendinizi evinizde hissettiğiniz, güven duygusuyla sırt sırta verdiğimiz, birlikte büyüdüğümüz sürdürülebilir bir gelecek yaratmak.” dedi.

Bu haber 767 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.