Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

SOCAR Türkiye’nin Iğdır Futbol Kulübü Forma Sponsorluğu 1 Yıl Daha Uzatıldı

Güncelleme :10.07.2025

 Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye ve Iğdır Futbol Kulübü arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Yapılan anlaşmaya göre SOCAR Türkiye, 2025-2026 sezonunda da Iğdır Futbol Kulübü’nün tüm resmi maçlarının forma göğüs sponsoru oldu.

Sporu toplumsal kalkınmanın önemli bir unsuru olarak gören SOCAR Türkiye, bu iş birliğiyle sporun birleştirici gücüne enerji katmaya ve futbolun heyecanını Türkiye’nin doğusundan batısına taşımaya devam ediyor. SOCAR Türkiye, sporun birleştirici gücüne enerji katmaya ve Türkiye’nin doğusundan batısına futbolun heyecanını taşımaya devam ediyor.

Iğdır Futbol Kulübü’nün Ankara Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov ve Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz’ün yanı sıra kulüp yöneticileri ve Iğdır FK futbolcuları katıldı. 

İmza töreninde konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “SOCAR Türkiye olarak, ülkemizde gerçekleştirdiğimiz ekonomik yatırımların yanı sıra toplumsal projelere destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Devamlılığı olan iş birlikleriyle, spora verdiğimiz desteği de kararlılıkla sürdürüyoruz. Iğdır’ın Futbol Kulübü’nü desteklemek ve futbolun birleştirici gücüne enerji katmak bizim için gurur verici. Devam eden iş birliğimizin Iğdır’a ve ülkelerimize hayırlı olmasını diliyor; Iğdır Futbol Kulübü’ne yeni sezonda başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz de “SOCAR Türkiye’nin güçlü desteğini bir sezon daha arkamızda hissetmek bizim için çok değerli. Bu sadece bir sponsorluk anlaşması değil, aynı zamanda spora ve gençliğe duyulan inancın, toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin bir ifadesidir. Bugün Ankara tesislerimizde düzenlenen imza töreninde bir kez daha gördük ki SOCAR Türkiye, sporu toplumsal kalkınmanın önemli bir unsuru olarak görüyor ve bu alanda sürdürülebilir destek sağlamayı kendine sorumluluk biliyor. Bu yaklaşım, yalnızca kulübümüzü değil şehrimizi ve bölgemizi de güçlendiriyor. Bu anlaşmanın kulübümüze, şehrimize, sporseverlere ve iki kardeş ülkeye hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu haber 605 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.