Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Türkiye Petrolleri’nden Soma’da Eğitime Destek

Güncelleme :10.11.2014

Türkiye Petrolleri, Soma Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Zenginleştirilmiş Kütüphane hediye etti.

Milli akaryakıtımız Türkiye Petrolleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Soma Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Analdolu Lisesi’ne bir adet Zenginleştirilmiş Kütüphane hediye etti. 

Soma Kaymakamı Sn. Bahattin Atci, Manisa Milletvekili Sn. Selçuk Özdağ, Soma Belediye Başkanı Sn. Hasan Ergene Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Dikici, TP Petrol Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan V. Sn. Salim Koşar, TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdür V. Sn. Adem Türk’ün de hazır bulunduğu açılış töreni 7 Kasım 2014 tarihinde Soma’da gerçekleştirildi. 

Törende Türkiye Petrolleri adına söz alan Sn. Koşar; ‘Soma’da yaşanan elim maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Toplum olarak büyük bir sağduyu ile bu tarifi zor yaraları sarmak için Soma’ya yardıma koştuk. Bu dayanışma ortamı içerisinde Türkiye Petrolleri olarak öğrenim hayatlarına katkıda bulunmak için bu kütüphaneyi Soma’lı kardeşlerimize hediye ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin bu okulda alacakları eğitim ve bu kütüphanede edinecekleri bilgiler ile yetişerek, yarınlarda ülkemizin gücüne güç katacağından eminim.’ dedi. Koşar konuşmasını; ‘Kütüphane projesinin hayata geçirilmesinde katkıda bulunan Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere İlçe Kaymakamlığı’na, İlçe Belediye Başkanlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederim.’ diyerek tamamladı.   

Koşar’ın ardından konuşmalarını yapan Soma Belediye Başkanı Sn. Hasan Ergene ve Soma Kaymakamı Sn. Bahattin Atçı, Türkiye Petrolleri’nin Soma’daki gençlerimizin eğitim, öğrenim hayatına yaptığı katkıdan dolayı teşekkürlerini dile getirdi. 

Yapılan konuşmaların ve teşekkür plaketlerinin takdiminin ardından heyetin,  kütüphaneyi gezmesi ile tören tamamlandı.

 

Bu haber 4002 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.