Haberler > LPG Başlıkları
Baymak Türkiye Kızak Şampiyonası Ana Sponsoru Oldu! Güncelleme :19.02.2015Genç sporculara verdiği destekle tanınan Baymak bu kez Türkiye Kızak Şampiyonası Ana Sponsoru oldu, Erzurum Palandöken’de geçekleşen nefes kesen şampiyonada ödüller sahiplerini buldu!
17-18-19 Şubat tarihlerinde Türkiye Kızak Şampiyonası Erzurum Palandöken’de gerçekleşti. Şampiyonanın ana sponsoru ise Türkiye’nin ısıtma devi Baymak oldu. 5 ilden 53 sporcunun katıldığı yarışmada kıran kırana bir mücadele yaşandı.
Açılış Töreninde Heyecan Büyüktü…
Baymak’ın sponsor olduğu ve Kızak Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonanın açılış törenine, Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Serkan Yaşar, Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Baymak’ı temsilen Kurumsal İletişim Müdürü Tuğçe Savaş ve sporcular katıldı.
Federasyon Başkanı Yaşar, yaptığı konuşmada, Türkiye Kızak Federasyonu olarak büyük başarılara imza attıklarını belirterek, şampiyonayla iyi sporcuları seçerek, onları daha ileriye götürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Ödül Töreninde Genç Yetenekler Gururlandırdı
Türkiye Kızak Şampiyonası finalinde gerçekleşen ödül törenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Federasyon Başkanı Serkan Yaşar, Ana sponsoru temsilen Baymak Kurumsal İletişim Müdürü Tuğçe Savaş ve Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Ünal katıldı.
• Küçük erkekler kategorisinde; Ömer Faruk Aslan birinci İnan Koçlardan ikinci Emrecan Özcan üçüncü,
• Küçük bayanlar kategorisinde; Umay Balcı birinci Doğa Eski ikinci,
• Yıldız Erkekler kategorisinde; Berkay Tuysuzoğlu birinci, Emre Akın ikinci, Yusuf Özcan Üçüncü
• Genç Erkekler kategorisinde; Yavuz İpek birinci, İsa Güzeloğlu ikinci, Muhammed Said Özcan üçüncü,
• Genç Bayanlar kategorisinde ise; Asuman Bayrak birinci, Sinem Aydınlı ikinci, Özlem Hırlı üçüncü oldu
Baymak Kurumsal İletişim Müdürü Tuğçe Savaş: ‘’ Yeteneğin ve iyinin peşindeyiz, genç yetenekler Türkiye için en büyük yatırımdır’’
Baymak’ın yaptığı bu anlamlı sponsorlukla ilgili Baymak Kurumsal İletişim Müdürü Tuğçe Savaş şunları dile getirdi: ‘’ Baymak olarak biz yaptığımız her sponsorlukta istiyoruz ki Türkiye için, geleceğimiz için faydalı olalım. Bu nedenledir ki sporun sadece bilinen dallarında değil, her alanında Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize destek veriyoruz. İşte bu kez de Türkiye Kızak Şampiyonası Ana Sponsoru olarak, hem ülkemizde az bilinen bu spor dalına dikkat çekmek hem de genç yeteneklerimize bu alanda destek olmak istedik. Dileriz ki bu spor dalı her yıl daha da gelişerek ilerlesin ve yetenekli genç arkadaşlarımız bizleri uluslararası alanda temsil etsin. Ödül alan arkadaşlarımızla gurur duyuyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum. Isıtma devi Baymak sporun her alanında yetenekli gençlerimizi ısıtmaya devam edecektir.’’
Bu haber 3506 kere okunmuştur.
|
|