Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Aygaz’dan Yeni Evlilere Hepsi Bir Yerde

Güncelleme :17.04.2015

Türkiye’nin her yerinde ailelerin enerji ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde karşılayan Aygaz, yeni evlenen çiftleri bu yıl da unutmuyor ve ayrıcalıklı kampanyasıyla evlilik hediyesi veriyor. Kampanya kapsamında, son bir yıl içinde evlenen çiftler aldıkları ilk ev tüpü için depozito ücreti ödemezken, siparişlerinde 10 TL indirim kazanıyor. Aygaz ayrıca, yeni evlilere dedantör ve güvenli bağlantı seti de hediye ediyor
 

Aygaz, yeni evlenen çiftleri unutmuyor ve çiftlerin ilk tüpgaz siparişlerinde ayrıcalıklı bir kampanyayla onlara evlilik hediyesi veriyor. 2015 yılı sonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında, yeni evli çiftler ilk tüpgaz siparişlerinde 10 TL indirim kazanacak. Ayrıca, Aygaz markalı dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye edilecek  olan yeni evli çiftler ilk ev tüpü siparişi için depozito ücreti de ödemeyecek.

Kampanyadan yararlanmak çok kolay


Çiftlerin kampanyadan yararlanması için, evlilik cüzdanlarında isim, fotoğraf ve evlenme tarihlerinin bulunduğu ilk iki sayfanın fotokopisini, tüpü eve getiren Aygaz servis görevlisine vermesi yeterli olacak.

Dedantör ve güvenli bağlantı seti ile yüksek performans


Tüple cihazın bağlantısını sağlayan metal dedantör ve güvenli bağlantı seti, tüpgazın güvenliği ve performansında büyük rol oynuyor. Dedantör, tüpteki gaz çıkış basıncını ayarlayarak LPG’li cihazların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Doğru cihaza, doğru dedantörle bağlanan tüpler daha iyi performans sağlıyor, daha verimli kullanılıyor.  Aygaz markalı güvenli bağlantı seti, güçlü iç örgüsü ve termo malzemesiyle basınca ve sıcağa dayanıklı, çift katmanlı ve darbe korumalı 1.5 metrelik hortum ve kelepçeleri içeriyor ve sağlıklı gaz akışını sağlıyor.

Yeni evli çiftlere ücretsiz dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye eden Aygaz; tüpgaz kullanıcılarını, güvenlikleri için tüpleriyle birlikte kullandıkları hortumu üretim tarihinden itibaren en fazla üç, dedantörü ise üretim tarihinden itibaren en fazla 10 yılda bir değiştirmeleri gerektiği konusunda uyarıyor.

 

Bu haber 3604 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
CW Enerji’den Tekirdağ’a 9863,6 kWp’lik Arazi GES ... 30.08.2025
ZF, Steer-by-Wire Teknolojisi ile İnovasyona Yön Veriyor... 30.08.2025
Falken, elektrikli araçlara özel geliştirdiği e.ZIEX lastiği ile sınıfında fark yaratıyor... 30.08.2025
Castrol, TransAnatolia 2025’te Bir Kez Daha Limitleri Zorlayan Performansın Yanında ... 30.08.2025
Türkiye'nin petrol ithalatı haziranda yüzde 5,9 arttı... 29.08.2025
Aras Kargo’da Üst Düzey Atama... 29.08.2025
Talay Logistics, Davies Turner ile iş birliğine gitti... 29.08.2025
Enerjisa Üretim’e Stevie Awards’tan Sürdürülebilirlikte Çifte Ödül... 29.08.2025
Toroslar EDAŞ, Gaziantep ve Mersin'de enerji altyapısına yönelik yatırımlarını sürdürüyor... 29.08.2025
Yapay zekayla petrol ve gaz aramalarında yeni dönem... 29.08.2025
Hastalya Antalya ve Hastalya Denizli Bayileri Mercedes-Benz Türk Standartlarında Yenilendi... 29.08.2025
TREDER üyeleri, Kayalar Kimya’yı ziyaret etti... 29.08.2025
En Yakıt, Kullanıcılarına Mil Kazandırmaya Devam Ediyor... 29.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.