Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Total Oil Türkiye, motosiklet tutkunlarıyla birlikte “Samsun’un Enerjisi Güzel” dedi

Güncelleme :25.05.2019

 Total Oil Türkiye, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılını Samsun’da motosiklet tutkunlarıyla birlikte, çeşitli etkinliklerle kutladı

Total Oil Türkiye, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100.Yıl kutlamaları kapsamında Samsun’dan tüm ülkeye yayılan enerjiye atıfta bulunan “Samsun’un Enerjisi Güzel” sloganıyla, 17 Mayıs’ta İstanbul’dan Samsun’a Harley Davidson motosiklet sürücüsü bir grup ile birlikte yola çıktı. 

 17 Mayıs Cuma sabah saatlerinde, İstanbul’daki Kozyatağı Total istasyonundan yola çıkan sürücüler, Sapanca, Bolu, Karabük ve Kastamonu’daki Total istasyonlarını da ziyaret ederek Sinop’a ulaştı.  

 Yol boyunca Total istasyonlarının ev sahipliği yaptığı 15 kişilik gruba, Bolu’da mobil Café Bonjour minibüsü de katıldı. 

 Grubun Samsun yolculuğunda ilk durağı Total Sapanca Petrol oldu.  İstasyondaki ön saha satış ve market görevlilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan motosiklet grubu, daha sonra rotasını Bolu’ya doğru çevirdi.

 Bolu’da verilen molada Café Bonjour minibüsü kendilerini bekliyordu. Eşsiz lezzetleri ve sıcacık kahveleri ile keyifli bir deneyim sunan Café Bonjour, motosiklet tutkunlarına enerjilerini yenileme fırsatı sundu.  

Bolu’daki molanın ardından, rotasını Karabük üzerinden Sinop’a çeviren motosiklet grubu, girdikleri şehirlerde ilgiyle karşılandı. Karabük’teki Güleç Petrol’de ve Kastamonu’da Kuzeykent Karamustafapaşa’da mola veren motor tutkunları, diğer sürücülerin ve yerel basının ilgisi ile karşılaştı. 

Yorucu bir rotanın ardından gece Sinop’a varan motosiklet grubu, ertesi gün Sinop’un enerjisi güzel rotalarını keşfetmek üzere yola çıktı. 18 Mayıs sabahında İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Eskişehir gibi farklı illerden gelen 100’ün üzerinde motosiklet tutkunu ile bir araya gelen ekip, doğa harikası Hamsilos, İnceburun ve Erfelek Tatlıca Şelaleri’ni gezdi. 

19 Mayıs sabahı Sinop’taki Total Çetin Nakliyat istasyonundan Samsun’a doğru 100. Yıl coşkusu ile hareket eden motosiklet tutkunları, birbirinden güzel kareler oluşturarak Samsun’a giriş yaptı. 19 Mayıs kortejinin ardından anıta çelenk bıraktı. 

Güzel bir etkinliğin ardından Samsun Asal Petrol ve Gülhan Petrol’de mola veren Harley Davidson sürücüleri, Samsun sürüşünü Gülhan Restoran’da yenen yemek ile noktaladı. .

 100.yıl coşkusunu Samsun’daki tüm istasyonlarında yaşatmak isteyenTotal istasyonları, gün boyu istasyonlarını ziyaret eden sürücülere “Samsun’un Enerjisi Güzel” mesajını taşıyan oto güneşlik, oto kokusu ve oto sticker hediye etti. 

 100. yıl etkinlikleri için Total Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gürkaya şu açıklamayı yaptı: “Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yıldönümü olan 19 Mayıs’ı, bu yıl farklı bir heyecanla kutladık. Bu anlamlı günde kutlama törenlerine katılmak üzere Harley Davidson sürücüsü dostlarımızla birlikte Samsun’un Enerjisi Güzel diyerek İstanbul’dan Samsun’a doğru yola çıktık. Total Oil Türkiye olarak bu heyecanlı yolculuğu desteklemekten gurur duyduk ve yol boyunca onları istasyonlarımızda ağırlamanın olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu vesileyle tekrar, gençler başta olmak üzere hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Samsun’daki etkinliklere ev sahipliği yapan istasyonlardan Asal Petrol’ün sahibi Recep Asal: “İstasyonlarımızda bu tip etkinliklerin yapılması bizleri çok gururlandırıyor. Markaya olan bağlılığımız ve gönül payımız artıyor. Bugün burada motosiklet tutkunlarını ağırlamaktan çok keyif aldık. Bu tip organizasyonlarla istasyonlarımız gönüllerde çok güzel yer ediniyor.” 

 

Bu haber 5026 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.