Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil bayileri Kültür başkenti Lviv gezisinde

Güncelleme :15.06.2019

 Kadoil,  Kadoil OilMaster markası ile yüksek satış gerçekleştiren bayilerini yurt dışı seyahatleri ve birçok farklı hediye ile ödüllendirmeye devam ediyor. 

Akaryakıt ve LPG’ye ek olarak madeni yağ dağıtım faaliyetlerindeki başarı grafiğini de her geçen yıl arttıran Kadoil,  Kadoil OilMaster markası ile yüksek satış gerçekleştiren bayilerini yurt dışı seyahatleri ve birçok farklı hediye ile ödüllendirmeye devam ediyor. 

 Kadoil’in madeni yağ markası Kadoil OilMaster ile hayata geçirdiği bayi seyahatleri sektörde beğeni toplamaya devam ediyor. Artık geleneksel hale gelen gezilerde bayilerin birbirleri ile iletişimleri güçlenirken, Kadoil çalışanları ve yöneticileri ile bir araya gelip; fikir alışverişinde bulunabiliyorlar. 

 Kadoil OilMaster 2019 Bahar Kampanyası

 Kadoil her yıl gerçekleştirdiği bu seyahatlere satış başarısı yakalamış ilk 20 bayisini götürürken onlara Akaryakıt Dışı Satış & Madeni yağ Müdürü Hakan Taşel ve ödül kazanan Bölge Müdürleri eşlik ediyor. 

 2019 bahar kampanyasında satış performansında üst sıralarda yer alan bayiler bu kampanya döneminde Ukrayna’nın Unesco Dünya Mirası’nda yer alan, ülkenin kültür başkenti Lviv’i 25 – 28 Nisan tarihleri arasında gezme şansını yakaladılar.

 Kadoil bayileri Kültür Başkenti Lviv’de 

 Kadoil bayileri, Lviv’in tarihi müzeleri, kiliseleri, doğal güzellikleri ve önde gelen turistik merkezlerini keşfetti. Gezi boyunca bayilere Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar & Madeni yağ Müdürü Hakan Taşel ve Kadoil Bölge müdürleri eşlik etti. 

Lviv şehir turu ile başlayan gezinin ilk günü Kadoil bayileri, Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svkobada Meydanı ve en eski katedralin bulunduğu Eski Şehir Meydanı’nı, Kahve Madenini ve Çikolata fabrikasını gezdiler. Ertesi gün 1981 yılında müzeye çevrilen Arsenal Silah Müzesi’ni gezen bayiler boş zamanlarında da alışveriş yapma imkânı buldular. Ukrayna’nın kültür başkenti kabul edilen Lviv sokaklarını gezme şansı yakalayan bayi ve Kadoil çalışanları, birkaç gün de olsa iş stresinden uzaklaşmış oldular. 

 Lviv seyahati boyunca birbirlerini yakından tanıma imkânı yakalayan bayiler ayrıca Kadoil yetkilileri ile iletişimlerini güçlendirerek fikir alışverişinde bulundular.  

 ‘’Kadoil Oil Master’ın marka imajı bayilerimiz sayesinde her yıl daha da güçleniyor’’

Seyahat ödüllerinin bayiler ile şirket çalışanları arasında daha yakın ilişki kurmak için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar & Madeni Yağ Müdürü Hakan Taşel, “2019 yılının bahar döneminde gerçekleştirdiğimiz Kadoil OilMaster Madeni Yağ Kampanyası’nda yüksek satış başarısı gösteren bayilerimizle yine çok keyifli bir seyahat gerçekleştirdik. Bu gezilerle bayilerimizi Akaryakıt dışı ürünlerimiz, şirketimizin yenilikleri, çalışma yapısı ve Kadoil Oil Master hakkında doğrudan bilgilenme fırsatı buluyoruz. Kadoil bölge müdürleri de bayilerini daha iyi ve yakından tanıma fırsatı yakalıyor. Gerçekleştirdiğimiz seyahatler ile iş diyalogları dışında sosyal hayatın içerisinde de bayilerimizle aile sıcaklığını yaşama imkânı buluyoruz. Bu gezilerde ayrıca yeni projelerimizin alt yapısını oluşturuyor, bayilerimizin ek kazanç elde edebilecekleri ve beraber yürütebileceğimiz fırsatlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Madeni yağ sektöründe ve özellikle İstasyon segmentinde Kadoil OilMaster marka bilinirliğini her geçen yıl arttırıyoruz ve satışlarımız her kampanya dönemi yükselme gösteriyor. Ayrıca iş birliklerimizi her dönem daha da arttırarak uzun süreli ilişkiler kurma hedefliyle yolumuza devam ediyoruz. Amacımız sadece ülke çapında değil, uluslararası pazarda da Kadoil OilMaster markasını aynı başarı ile temsil etmek ve Marka bilinirliğini en üst seviyeye çıkarmaktır. İlerleyen dönemlerde farklı iş birlikleri ve organizasyonlarla bayilerimizi ödüllendirmeye devam ediyor olacağız.” dedi.

 Bayi Yorumları

İsmail Delibaş-Delibaşlar Petrol/Van 

Krizden ve curcunadan uzak, gergin bir yılın yorgunluğunu atmamıza vesile olan ayrıca sektörden birçok iş adamı ile tanışıp ufkumuzu her defasında açan bu gezileri organize ettiği için başta Sayın müdürüm Hakan Taşel olmak üzere tüm Kadoil camiasına teşekkür ederim. Bir sonraki gezide buluşmak üzere...

İsmail Eryılmaz / Mavimartı Aky. – Ankara   

 25 Nisan günü İstanbul’da başlayan gezimiz 28 Nisan günü güzel anılarla son buldu. 

Sayın müdürümüz Hakan Bey’in de katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu gezi hepimizin ihtiyacımız olan ama iş ve gündem yoğunluğundan dolayı zaman bulamadığımız aslında yapmamız gereken bir gereksinimmiş. 

 Yoğun iş temposu ve son dönemin ekonomik şartları ile mücadelemiz nedeniyle kendimize zaman ayıramadığımızı ve eğlenmeyi unuttuğumuzu hatırladık. Kadoil yaptığı bu nazik jest ile aslında hepimizi tekrar işe motive etti. Bu geziler şirket birlikteliklerini ve aile yapısını güçlendiren çalışanlar ve bayiler için olmazsa olmaz organizasyonlardır. 25 ve 28 Nisan arası yaptığımız Ukrayna Lviv gezisi hem bizler hem kadoil hem de çalışanları için çok güzel geçti bu şekilde diğer bayilerle tanışma şansı yakaladık ve aramızda bilgi paylaşımı yaptık. 

 Günümüzde pazarlama, sosyal çevre ve paylaşım çok yoğun olduğu için bu toplantılarda hem dostluklar hem paylaşımlar hem de satış politikaları konuşulup tartışılıyor. Bu durum firmamız ve bizim için yeni ufuklar, yeni fikirler doğuruyor. Gerçekleştirilen bu gezide emeği geçen tüm arkadaşlara başta müdürümüz Hakan Bey’e ve Kadoil’e çok teşekkürler.

 Süleyman ATAHAN  (Hatay – Özatahan Petrol): Geleneksel hale gelen ve yapılmış gezilerin tamamına katılmış bir bayi olarak tabi ki gezimizde bu kez de yer aldım. Bu tarz organizasyonların devamını diliyor, emeği geçen başta Hakan Bey olmak üzere tüm ekibe çok çok teşekkür ediyorum. Kadoil’e  sonsuz teşekkür ederim. 

Bu haber 3526 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.