Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Krone, Frigorifik Treyler Satışlarında Yılın İlk Yarısını Lider Kapattı

Güncelleme :09.07.2019

 Yalnızca Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en iddalı frigorifik treyleriyle sektörde yer alan Krone, 2019’un ilk yarısında toplam 115 adet Cool Liner satışı gerçekleştirerek bu alanda sektörünün lideri oldu. 2019 yılının ilk 6 ayında frigorifik treyler pazarında yüzde 41,5’lik bir pay elde eden Krone, bu satışların önemli bir çoğunluğunu sektörün soğuk zincir taşımacılığında öncü bölgesi olan Akdeniz bölgesine gerçekleştirdi.

Mersin’in frigorifik taşımacılıkta öncü firmalarından olan Arıç Lojistik, 11 adet Krone Cool Liner alımı gerçekleştirdi. 11 adet Krone Cool Liner’ın teslimat töreni, Arıç Lojistik’in Mersin’deki tesislerinde yapıldı. Arıç Lojistik Firma Sahibi Bahattin Arıç’ın ev sahipliği yaptığı törenin sonunda Krone’nin Bölge Satış Yöneticisi Selçuk Akdöner, Arıç Lojistik ile olan işbirliklerine istinaden bir de plaket takdim etti. 

2019 yılının ilk 6 ayında bölgenin lokomotif illerinden Mersin’de Petronak/Akın Nakliyat’a 10 adet, Flay Lojistik’e 7 adet, Transaktaş’a 5 adet, Erman Nakliyat’a 4 adet, Güleç Transport’a 3 adet, Kardelen Nakliyat’a 3 adet Cool Liner teslimatı gerçekleştirilirken; Hatay’dan Sedir Nakliyat’a 7 adet, Ramtaş’a 4 adet, yine Mersin ve Hatay’dan Gülmen Nakliyat, Kurt Nakliyat, Bakımcı Nakliyat, Önder Nakliyat ve FRC Lojistik’e ise farklı adetlerde Cool Liner teslimatı gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin diğer bölgelerinde ise Anamur’dan Kılıç Tarım’a 5 adet, Antalya’dan Moy Taşımacılık’a 4 adet, İstanbul’dan Sağlık Lojistik’e 3 adet, Aksaray’dan Kahan Trans’a 3 adet, Antalya’dan Manavgat Gıda’ya, Eskişehir’den Soner Yurdagöz’e ve İzmir’den Balkan Süt’e ise farklı adetlerde Cool Liner teslimatı gerçekleştirilmiştir.

Krone’nin yılın ilk yarısında bu alanda gösterdiği başarıya ilişkin kısa bir açıklama yapan Krone Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar, “Bu sonuç gösteriyor ki, piyasada ağızdan ağıza dolaşan Krone kalitesi tesadüf değildir. Krone olarak Cool Liner’ı en üst düzey teknolojik standartlarda ürettiğimizi tekrar belirtmek istiyorum. Frigorifik treylerimiz tüm gıda ürünlerinin uygun sıcaklıklarda taşınabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca, ‘Farma’ sertifikasıyla birlikte ürettiğimiz treylerimizle en hassas kimyevi maddeler ve ilaçlar güvenli bir şekilde taşınabiliyor. Kullanıcı taleplerine göre, çift katlı, ara bölmeli ve et kancalı cool liner üretimleri gerçekleştiriyoruz. Tüm Türkiye’deki Krone kullanıcılarına bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum. Krone kullanıcılarını en üst düzey kaliteye ulaştırabilmek için satış ekibimle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 3874 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.