Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

IVECO, IVECO S-Way ile prestijli iF DESIGN AWARD 2020’nin sahibi oldu

Güncelleme :20.02.2020

IVECO, Otomotiv Kategorisinde IVECO S-Way ile prestijli iF DESIGN AWARD 2020’nin sahibi oldu. Tasarımda mükemmelliğin sembolü olarak tanınan ve yıllık olarak verilen ödül, dünyadaki en eski bağımsız tasarım enstitülerinden biri olan iF International forum Design GmbH tarafından düzenleniyor.
 

IVECO S-Way, 78 bağımsız uzmandan oluşan uluslararası bir jüri tarafından 56 ülkeden 7,298 başvuru arasından seçildi. Seçim kriterleri; yenilikçilik ve ayrıntı dereceleri, ürünün eşsizliği, uygulaması ve işçiliği; kullanılabilirliği içermek üzere işlevselliği, ergonomisi, güvenliği; estetiği ve duygusal çekiciliği, mekânsal kavramı; üretim verimliliği, çevresel standartların dikkate alınması ve karbon ayak izi olmak üzere kurumsal sorumluluk, sosyal sorumluluk ve evrensel tasarım; ve ürünün konumlandırılmasıydı.

IVECO Marka Başkanı Thomas Hilse
şunları söyledi: “Böylesi prestijli bir ödül almak onurdur. Hedefimize ulaştığımızın bağımsız jüri otoritesi tarafından önemli bir tanınmasıdır: Müşteri merkezlilik fikrini, tasarım ve bağlanabilirlik ile otomasyondaki son yenilikleri kullanarak müşterilerimizi ve sürücüleri durdurulamaz yapan kapsamlı bir çözüm ile yeniden tanımladık.”

IVECO S-Way söz konusu kritere mükemmel olarak uymakta: Kabin, sürücü ve aracın sahibinin etrafında tamamen baştan tasarlandı. Kabin tasarımı, birinci sınıf yaşam ve çalışma koşullarını sağlarken güvenliğe de atıfta bulunuyor. Sürücü odaklılık, sürdürülebilirlik ve yeni genişletilmiş bir seviyede bağlanabilirlik -Lojistik operatörlerinin filolarında en yüksek çalışma süresi, verimlilik ve üretkenliğe erişerek günümüz rekabetçi pazarında başarılı olmak için- geliştirilmiş kapsamlı bir çözüm paketi sunuyor.

IVECO S-Way’in tasarım amacı, teknik ve aerodinamik özellikleri; teknoloji, güç, dinamizm, denge, rafine estetik ve kaliteyi gösterebilen ahenkli ve tümleşik bir gövdeye çevirmeye son derece odaklıydı.

IVECO S-Way, IVECO DNA’sını tanımlayan, oldukça detaylı ve tanımlayıcı ızgarayı baskılayan logo, keskin far görüşü ve değerli yüzeyler ile İtalyan tasarım mirasının dengeli oranları gibi tasarım ipuçlarını içeriyor.

Araç, estetik tümleşikliğini en iyi mimarisi ile ifade ediyor: Ön kapak ve tampon bölümü, kabin ve şasi arasındaki güçlü ayrımı saklayan ızgarayı, aracın önü ile yanı arasında süreklilik veren köşelerle beraber paylaşıyor. Yaşam alanını maksimize etmek üzere tasarlanın tavan ise güç ve kararlılık algısına katkıda bulunuyor.

Aerodinami aracın dış tasarımında keskin bir etkiye sahip, farların yanında yer alan hava girişi alt kısım ile birlikte hava basıncını düzenliyor ve tekerleklerin yarattığı türbülansı ortadan kaldırırken köşeli kabin kenarları da havanın yukarıya yumuşak bir şekilde akmasını sağlıyor.
 

 

Bu haber 5108 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.