Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Ford Trucks’tan HYT Tam Lojistik’e 10 adet Ödüllü F-MAX teslimatı

Güncelleme :10.09.2020

 HYT Tam Lojistik, tercihini Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY) ödüllü F-MAX’ten yana kullandı…

60 yıldır gıda sektöründe önemli yatırımları ile öne çıkan Ege bölgesinin önemli lojistik firmalarından HYT Tam Lojistik, filosunu 10 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Kurucusu Haluk Tezcan’ın Ege Un Sanayiciler Dernek Başkanı ve Ege Bölge Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yaptığı şirket, bünyesinde Türkiye’nin ve bölgenin önemli gıda firmaları Tezcan Un Gıda A.Ş., Buğdaycı Un Gıda A.Ş., İzmir Ekmek A.Ş., Egem Un A.Ş., Tezcan Dış Ticaret A.Ş.’yi de bulunduruyor.

 HYT Tam Lojistik Manisa Turgutlu’daki tesisinde düzenlenen araç teslimat törenine HYT Tam Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, HYT Tam Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Tezcan, Ford Trucks Satış Müdürü Murat Bakış, Ford Trucks Satış Bölge Müdürü Orhan Altınbaş, Büyükkarcı Ford Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Tümay Büyükkarcı, Büyükkarcı Ford Trucks Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Büyükkarcı, Büyükkarcı Ford Trucks Satış Müdürü Şükrü Yılmaz ve firma çalışanları da katıldılar. Teslimat töreninde Ford Trucks F-MAX’i yerli üretim olması, Eskişehir’de üretilmesi ve yaygın yedek parça ve servis ağı gibi sunulan kapsamlı hizmetlerden dolayı ile tercih ettiklerini vurgulayan Haluk Tezcan’a Ford Trucks yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

F-MAX, düşük sahip olma maliyetleri ile güç ve verimlilik sunuyor

F-MAX, modern tasarımı ve sürücü odaklı yaklaşımının yanı sıra 2.5 metre genişliğindeki kabiniyle de konfor ve lüks sunuyor. Kokpit tarzı konsolun tasarımı, tüm fonksiyonlara kolayca erişilebilmesini sağlıyor. Sürüş deneyiminin keyfini artırmak için entegre edilen en küçük detaylarla birlikte kabinde ferah bir ortam sağlanıyor. Yeni F-MAX, 500 PS, 2500 Nm güç ve 400 kW frenleme gücü ile yüksek performanslı bir motor içeriyor. Üstün aerodinamik, aktarma sistemi kalibrasyonu ve teknik özellikler, yakıt tüketimi açısından mükemmel performans ile önceki modellere göre %6'lık iyileştirme sağlıyor. Teknik özellikler arasında E-APU teknolojisi ve predictive hız kontrolü (Max Cruise) de bulunuyor. Bakım maliyetlerinin %7'ye varan oranda azaltılması ve uzun bakım aralıkları toplam sahip olma maliyetini düşürüyor. F-MAX’ın Ecotorq motoru, her türlü yol koşulunda maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi sunuyor.

 Güç, verimlilik, teknoloji ve konfor F-MAX’te bir arada

Ağır ticari araç sektöründeki en saygın ve prestijli ödüllerden biri olan ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ (International Truck Of the Year - ITOY) ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza atan Yeni Ford Trucks F-MAX, güç, verimlilik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. Yüksek kapasiteli 225 Ah aküsü, 1050 litreye kadar artırılabilen yakıt tankı hacmi, aerodinamik tasarımı ve yüksek konforlu kabini ile yeni F-MAX uzun yollarda kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.

Bu haber 4732 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.