Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

UGETAM Ailesi Piknikte Buluştu

Güncelleme :03.07.2012

UGETAM çalışanları aileleri ile birlikte Polenezköy’de bulunan Dereli Vadi Piknik Alanında geleneksel olarak düzenlenen piknikte buluştu.

Pikniğe UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Prof. Ümit Doğay ARINÇ, Genel Müdür Sn. Serkan KELEŞER,  başta olmak üzere, Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Hüseyin BULUNDU, Eğitim ve İş Geliştirme Müdürü Sayın Selim Serkan SAY ve Muhasebe ve İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Ali ŞEN, Teknolojik Hizmetler ve Belgelendirme Müdürü Sn. Metin BAYKARA,  ve tüm UGETAM çalışanları aileleriyle birlikte katılım sağladı.
Ayrıca, İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sn. İshak KURŞUN’da pikniğe iştirak etti.


Yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşarak birbirleriyle kaynaşma ve muhabbetli bir gün geçirme fırsatı bulan UGETAM çalışanları aileriyle birlikte bol oksijenli güzel bir hafta sonu geçirdi.

Böyle güzel bir organizasyonda bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler; bu tür organizasyonların birbirimizi daha yakından tanımamıza vesile olduğunu belirttiler.
UGETAM Yönetim kurulu Başkanı Sn.Prof. Ümit Doğay ARINÇ, Genel Müdür Sn. Serkan KELEŞER piknikte tüm aileleri tek tek  dolaşarak, birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını, yoğun çalışma temposu dışında sosyal aktiveleri de sürekli gerçekleştirmeye çalışacaklarını vurgulayarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Piknik, açık büfe kahvaltıyla başladı. Öğle yemeği, alanda yapılan mangal ile sürdü. Doğanın tadını çıkaran UGETAM çalışanları düzenlenen aktivitelere katılarak gün boyunca eğlencenin tadına vardılar. Çocuklar ise palyaçolar eşliğinde unutulmaz saatler yaşadı. Ayrıca pikniğe katılan tüm çocuklara değişik hediyeler verildi.
 

Bu haber 6366 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.