Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

‘My Emirates Pass’, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2021'i Güzelleştirecek Tekliflerle Geri Döndü

Güncelleme :05.01.2021

My Emirates Pass, Emirates biniş kartını, BAE genelinde 450’den fazla restoran, eğlence yeri ve perakende indirim mağazasında yolcularına fırsatlar ve indirimler sunan özel bir üyelik kartına dönüştürüyor.

Emirates, özel olarak sunduğu ‘My Emirates Pass'ın dönüşüyle 2021 yılında Dubai'ye seyahat etmeyi daha da cazip hale getiriyor. My Emirates Pass, Emirates biniş kartını, BAE genelinde 450’den fazla restoran, eğlence yeri ve perakende indirim mağazasında yolcularına fırsatlar ve indirimler sunan özel bir üyelik kartına dönüştürüyor.

Kapsamı genişletilen bu kart, bu yıl yolcuların BAE'ni daha uygun fiyatlarla keşfetme şansını artırıyor. 1 Ocak - 30 Eylül 2021 tarihlerinde Dubai'ye veya Dubai üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, herhangi bir anlaşmalı indirim mağazasında Emirates biniş kartlarını ve geçerli bir kimlik belgesini göstererek özel tekliflerden faydalanabilirler.

Yolcular; aktiviteler, alışveriş ve birinci sınıf yemek seçenekleri gibi, BAE'nin sunduğu tüm imkanları keşfedebilirler. My Emirates Pass ile yolcular ülke çapındaki 300'ün üzerinde restoranda ve 35'in üzerinde dünya çapındaki otelin spa merkezinde %50'ye varan indirimlerden yararlanırken, Atlantis Aquaventure ve At theTop Burj Khalifa gibi eğlence ve turist merkezlerindeki ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirler. My Emirates Pass hakkında detaylı bilgi için emirates.com/myemiratespass adresini ziyaret edebilirsiniz. *

Emirates'in merkezi Dubai iş, eğlence ve turizme kapılarına açıyor. Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama, her damak tadına uygun mutfağı ve eğlence tesisleriyle, bu aile dostu şehir ziyaretçilerini şımartacaktır. 

Yolcular, Emirates'in uçuşları ve mevcut hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirler.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine de sahiptir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Güvenle Seyahat Edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilirler. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

 Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla, tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Bu haber 2446 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.