Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Sektörde 35 Yıl

Güncelleme :05.10.2012

1977 yılından bu yana nakliye çözümleri ile hizmet ettiği kara nakliye sektörünün gelişmesiyle birlikte büyüyen Tırsan bugün 35. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Türkiye pazarında başladığı yolculuğunu bugün dünyada 50’ i aşkın ülkede sürdürüyor.

Tırsan,yıllar içerisinde bünyesine kattığı Kässbohrer, Talson ve Hendricks markaları, gerçekleştirdiği yeni yatırımlar ve istikrarlı büyüme politikasının sonucunda, kurulduğu yıllarda belirlediği “Uluslar arası bir marka olmak” hedefine ulaşmıştır. Mühendisliğe ve yaratıcılığa verdiği önem ile sektörün ilk AR-GE merkezini kurmuş,  yeni ürün geliştirmeye önem vermiş ve bugün Avrupa’nın en büyük 4 treyler üreticisinden biri olmuştur. 

Dünya standartlarında üstün teknolojik üretim bantlarına sahip 2 fabrikası ve yılda 8000 adedin üzerinde gerçekleştirdiği üretim hacmi ile Tırsan, sahip olduğu markalar ile Avrupa’nın en geniş ürün gamlarından birine sahiptir. 2011 yılında gerçekleştirdiği 16milyon € yatırımı ile 8 dakikada 1 treyler üretme kapasitesine ulaşan Tırsan’ın kurulu kapasitesi 15.000 adede ulaşmıştır. 

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı açıklamada Tırsan’ın bu başarısının altında yatan en önemli faktör birbiriyle uyumlu çalışan bir ekip olmamız ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak onlara sunduğumuz ürünleri her daim geliştirmeye önem vermemiz yatmaktadır.” Sözleriyle açıkladı. 

Çetin Nuhoğlu sözlerine gelecekteki hedeflerini belirterek devam etti. 

“35 yıllık geçmişine sığdırdığı sayısız başarı öyküsü, deneyim ve çalışanlarına olan inancı ile Tırsan grubu 2014 yılında 15.000 araçlık üretim kapasitesine ulaşmak  ve Avrupa’nın en büyük 3 treyler üreticisinden biri olmayı hedeflemektedir. Bu hedefe ulaşmak amacıyla bir yandan yeni tesis yatırımlarımız devam ederken, diğer yandan araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam edeceğiz. Sektörün gelişimi doğrultusunda, her bir müşterinin ihtiyaçlarını doğru belirleyerek, geliştirdiğimiz mühendislik çözümlerini müşterilerimizin kullanımına en hızlı şekilde sunacağız ve TIRSAN farklılığını onlara yaşatacağız.

Büyümek ve gelişmek tek başına olmaz. Doğru iş ortakları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti çerçevesinde yaygın bayi ve servis ağınızla sağlayabilirsiniz. Bugün Tırsan yurt içinde ve yurt dışında büyüyen bayi ağı ile ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmaktadır.  Satış ağımız kadar satış sonrası servis ağımızı da büyüme ivmemize paralel olarak müşterilerimizin satış sonrası ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için sürekli geliştirmekteyiz. Araç satışında olduğu kadar, satış sonrasında da müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaya devam edeceğiz. Yurt içinde 16  satış noktası, 46 satış sonrası servis ağıyla 41 ilde müsterilerimize ulaşıyoruz. Yurtdışında sahip olduğumuz markalarla birlikte 10 bayi ve 88 adet satış sonrası servis noktasına sahibiz. 

Tırsan olarak amacımız, 35 yıldır başarıyla hizmet ettiği müşterilerine, bünyemize yeni eklenen bayiler, çalışanlar, tesisler ve bizimle birlikte bu yolda beraber yürüyen tüm tedarikçilerimiz ile mühendislik ve yaratıcılık gücümüzü hizmet anlayışımızla birleştirerek en iyi nakliye çözümlerini sunmaya devam etmektir.”

35.Yılımızdaki Yeniliklerimiz

FiloTIR 

2012 yılının Mart ayında faaliyete geçen FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş. şirketi ağır ticari araç sektöründe operasyonel filo kiralama ve 2.el çekici ve treyler alım ve satımı yapmaktadır. Tırsan Treyler tarafından üretimi yapılan tüm treyler markalarının ve DAF çekicilerin operasyonel kiralamaları ile tüm çekici ve tüm treyler markalarının 2.el alım ve satımı FiloTIR’ın faaliyetleri içinde yer almaktadır.

TIRSAN Finans

TIRSAN Finans, Tırsan Treyler A.Ş. Yetkili Satıcıları tarafından satışı yapılan markalara özel ve ayrıcalıklı finansal çözümler sunmak amacıyla, bankalar ve diğer kredi sağlayan finansman kuruluşları ile işbirliği yapmakta ve müşterilerini uygun finansman yöntemleriyle buluşturmaktadır.

TIRSAN Finans’ın işbirliği yaptığı finansal çözüm ortakları ağırlıklı olarak bankalar olmakla birlikte, finansal kiralama şirketi, tüketici finansman şirketi ve katılım bankası seçenekleri de müşterilerimize sunulmaktadır.         

 

Bu haber 4607 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.