Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

İŞKAYA İnşaat, 2021 yatırımları kapsamında filosunu 35 adet MAN kamyon ile güçlendirdi

Güncelleme :05.03.2021

 Türkiye iletişim sanayinin önemli alt yapı firmalarından İŞKAYA İnşaat, 2021 yılı araç yatırımlarında MAN’ı tercih etti. Telekomünikasyondan yol yapım faaliyetlerine, altyapı çalışmalarından üstyapı projelerine kadar yurtiçinde ve yurtdışında pek çok başarılı projeye imza atan İŞKAYA İnşaat, bu kararı doğrultusunda filosunu 35 adet MAN TGS 41.430 damper tip kamyonla güçlendirdi. Yeni alınan araçları yurtiçindeki projelerde kullanacak olan firmanın hedefi ise; yıl sonuna kadar filosundaki MAN araçların sayısını 100’e çıkartmak.

 MAN araçları; ileri teknoloji, dayanıklılık, düşük işletme gideri, her ihtiyaca yanıt veren zengin donanım ve model çeşitliliği ile yeni yılda da işletmelerin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Üstün nitelikli araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleri, uygun finansal çözümleri ile yaşam boyu maliyet avantajı sağlayan MAN kamyon ve çekicileri; bu özellikleri ile de lojistikten inşaata, altyapıdan taşımacılığa birçok sektörün tercihi oluyor. 

 Özgün projeler ve güvenilir hizmet anlayışıyla faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde fark yaratan Türkiye inşaat sektörünün öncü firmalarından İŞKAYA İnşaat San. ve Tic. A.Ş. de, 2021 yılı araç yatırımlarında MAN kamyonlarını tercih etti. 1989 yılında kurulduktan sonra telekomünikasyon sektörünün yanı sıra yurtiçinde, yurtdışında başarılı altyapı ve üstyapı projeleri hayata geçiren İŞKAYA İnşaat, yeni araç yatırımı kapsamında MAN’ın sunduğu uygun finansman çözümleri ile filosuna 35 adet MAN TGS 41.430 damper tip kamyon kattı. Firmanın yurtiçi projelerinde kullanılacağı belirtilen yeni MAN kamyonlar, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinden düzenlenen törenle İŞKAYA İnşaat’a uğurlandı.

 “MAN’ın araç ve hizmet kalitesine güveniyoruz”

MAN ile çalışacak olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden İŞKAYA İnşaat Makine İkmal Müdürü Mahmut Kaya, “İŞKAYA İnşaat olarak, 28 yıldır iletişim sanayinin altyapısını kuruyoruz. Telekom sektörünün öncü çözüm ortaklarından biri olmanın yanında aynı zamanda inşaat ve taahhüt alanında da çok önemli projeler yürütüyoruz. Firma olarak, güven, dayanışma ve süreklilik temelinde sektörde büyümemizi sürdürüyoruz. Bu büyüme hedeflerimiz doğrultusunda da filomuza 35 adet yeni MAN kamyon kattık. Hedefimiz önümüzdeki süreçte MAN ile olan iş birliğimizi daha da büyüterek, bu sayıyı 100’e çıkartmak. Çünkü MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesine güveniyoruz” dedi.

 “Her alanda en ideal çözümleri sunuyoruz”

Yeni araçların İŞKAYA İnşaat firmasına uğurlamasında konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani ise, şunları söyledi; “MAN kamyon ve çekicileri, yeni yılda da birçok sektörün gözdesi olmaya devam ediyor. Çünkü, MAN araçları; zengin model çeşitliliği, gelişmiş şasi yapıları ve teknolojileri ile ihtiyaç duyulan her alanda en ideal çözümleri sunuyor. MAN olarak, salt üstün nitelikli araçlarımızla değil, aynı zamanda aracın ilk satış ve finansman aşamasından, satış sonrası hizmetlere, hatta TopUsed ile ikinci ele kadar tüm süreçleri bir bütün olarak görüyoruz. Bu süreçlerin her anında da daima müşterilerimizin yanında olmaya, onlara her açıdan destek olmaya özen gösteriyoruz. Hem araçlarımızın hem de verdiğimiz hizmetin kalitesi de bizi tercih sebebi yapıyor.” 

 

Bu haber 2573 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.