Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Brisa, Denizli’deki Otopratik Mağazasında Hızlı Eşarj İstasyonu Açtı

Güncelleme :13.04.2021

 Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasında önemli bir kriter olan şarj istasyonu ihtiyacına çözüm sunmak adına, seçili hızlı bakım ve servis zinciri Otopratik mağazalarında ve bayi noktalarında, Eşarj ile birlikte elektrikli araçlar için şarj hizmeti sunuyor. 

 Brisa, bu kapsamda Denizli’deki Otopratik mağazasına elektrikli şarj istasyonu montajını tamamladı. 

Brisa, elektrikli araçlar için ulusal çapta şarj çözümleri sunan Eşarj ile bir iş birliği gerçekleştirerek müşterilerine lastiğin ötesinde, kesintisiz bir yolculuk deneyimi sunma hedefiyle mobilite çalışmalarına devam ediyor. İş birliği kapsamında Brisa, toplamda 3 Otopratik mağazasında elektrikli araçlar için şarj hizmeti sunmaya başladı. En son Denizli’deki Brisa Otopratik franchise noktası Tuncerhan Otomotiv'e eşzamanlı iki araca hizmet verebilen 24 kW DC + 22 kVA AC özellikli hızlı elektrikli şarj istasyonunun montajı tamamlandı. 

Pazarın gelişiminde kritik öneme sahip yaygın şarj hizmeti konusunda çözüm sağlamaya yönelik güçlerini birleştiren Brisa ve Eşarj, 4. elektrikli araç şarj istasyonunu Denizli’de devreye aldı. Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Brisa CIO’su Tekin Gülşen, “Mobilite vizyonumuz çerçevesinde 2020 yılı içerisinde saha keşif ve altyapı geliştirme çalışmaları tamamlanan Otopratik franchise noktalarımızdan Denizli Tuncerhan Otomotiv'e Türkiye'deki ilk hızlı elektrikli şarj istasyonumuzun montajını tamamladık. Bundan önceki 3 istasyonumuz alternatif akımla çalışan görece yavaş şarj istasyonlarıydı. Denizli’de monte ettiğimiz tip istasyonlarda ise birçok araçta 1 saatte yüzde 80’lik dolum gerçekleşebiliyor. Ayrıca bu istasyonlarda aynı anda 2 araç şarj olabilecek. Ağımızı hızla artırmaya devam edeceğiz. Bu vizyonumuzu paylaşan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

 Brisa, şu anda İstanbul’da Beyoğlu Dolapdere’de bulunan Otopratik Arıcıoğlu, Bursa’da bulunan Otopratik Grup Oto noktaları ve en son eklenen Denizli Otopratik Tuncerhan Otomotiv ve İstanbul Seyrantepe’de Bridgestone Birlas mağazalarında elektrikli araçlar için şarj hizmeti sunuyor. 

Bu haber 1973 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.