Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Starpet’te ofis çalışanları sahaya indi

Güncelleme :06.08.2013

 Starpet’in “Yıldızlar Sahada” projesi başladı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, ofis çalışanlarının, istasyonlardaki çalışma şartlarını daha yakından görebilmeleri amacıyla yepyeni bir projeye imza attı. “Yıldızlar Sahada” isimli proje kapsamında, Starpet merkez ofis çalışanları firmaya ait istasyonlarda çeşitli görevler üstleniyor. 

 Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan ve bu kaliteyi arttırmak için çeşitli projeler üreten Starpet, yepyeni bir projeyi daha uygulamaya koydu. Ofis çalışanlarının istasyon içerisindeki çalışma şartlarını görmeleri, müşterilerle yakın ilişki kurmaları ve ofis dışı çalışanlarla iletişim sağlamaları amacıyla hazırlanan ‘Yıldızlar Sahada’ projesi kapsamında Starpet merkez ofis çalışanları istasyonlarda çeşitli görevler alacak. 

 İlk “yıldızlar” Mezitli Garzan İstasyonu’nda “sahaya indi”

 Starpet çalışanları arasındaki diyaloğun da güçlendirilmesini hedefleyen projenin pilot çalışması 5 Mayıs tarihinde Mezitli Garzan istasyonunda gerçekleştirildi. Başarıyla sonuçlanan çalışma kapsamında, Staroil, Garzan Sigorta, Starfilo çalışanları ve Starpet’in kendi bünyesindeki muhasebe ve cari hesap birimleri, Mezitli Garzan istasyonu içerisinde çeşitli görevler üstlendi. Promosyon dağıtımı, kampanya anlatımı, ikramlar ve Starpitstop gibi hizmetleri yerine getiren ofis çalışanları, böylece hayatlarında bir ilki denemiş oldu. İki saatlik bir çalışma tecrübesi edinen ofis personelleri, Starpet’in indirimli akaryakıt satışlarını müşteriye birebir anlatarak promosyon ürünlerinin ikramını da kendi elleriyle gerçekleştirdi. Pitstop alanında verilen hizmetler devam ederken araçların yağ kontrolleri de ofis personelleri tarafından yapıldı.

 “Merkezden Sevgilerle”

 Starpet ofis çalışanlarının, istasyonlarda hizmet vererek, müşterilerle sıcak ilişkiler kurmasını amaçladıklarını belirten Hilal Okalin, “Ofis çalışanlarımızın sahaya inerek müşterilerle birebir iletişim içerisinde olmaları, diğer istasyon çalışanlarıyla diyalog geliştirmeleri fikri Satış Destek ekibimizle yarattığımız bir projeydi. Bugün projenin ilk ayağını Mezitli Garzan Akaryakıt İstasyonu’nda gerçekleştirdik” dedi. Müşteri beklentilerini ilk ağızdan dinlemeleri ve sahadaki çalışma ortamını görmelerinin ofis personellerine yeni projeler üretme yolunda avantaj sağlayacağını düşündüğünü belirten Okalin, “İlk etapta Mersin’de hayata geçirdiğimiz bu projeyi farklı merkezler, iller ve istasyonlarda da denemeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Projenin gerçekleştirilmesinden sonra çalışanlar arasında çeşitli anketler düzenleyeceklerini belirten Okalin, “Çalışanlarımızın yeni tecrübeler kazanırken bir o kadar da eğlendiklerini görmek bir aile olduğumuza yönelik inancımızı daha da güçlendiriyor” dedi.

 

Bu haber 4386 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Türk Demir Çelik Sektörü Yenilenebilir Enerjiye Yatırım Yapıyor... 17.04.2024
Bakan Kacır: “Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı”... 17.04.2024
Mercedes-Benz Atego ile Şehirde İşler Yolunda! ... 17.04.2024
Daimler Buses’ın Güvenli Sürüş Sistemleri, Otobüslerde Güvenlik Standartlarını Yeniden Belirliyor!... 17.04.2024
Teksan GO ON Taşınabilir Güç Çözümleri Kamp ve Karavan Sezonuna Hazır ... 17.04.2024
Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor... 17.04.2024
Castrol Ford Team Türkiye, Şampiyon Pilotu Ali Türkkan’la Mücadeleye Hazır... 17.04.2024
Bayram tatilinde 715 milyon litreye yakın akaryakıt satışı yapıldı... 17.04.2024
Otomotiv sektörü 3 ayda 3,7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihraç etti... 17.04.2024
BOTAŞ Genel Müdürü Fidan, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi el-Hamami ile doğal gazda işbirliğini görüştü... 17.04.2024
Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!... 17.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.