Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

BAYMAK, teknoloji harikası, sıra dışı bir ürün olan IDEE’yi tanıttı

Güncelleme :06.11.2013

  Üstün Hollanda Teknolojisi ile yoğuşmalı kombiyi yeniden tanımlayan Baymak, sıradan kombilerden çok farklı, oldukça küçük, sessiz ve dar alanlara bile monte edilebilme özelliğine sahip IDEE markalı yeni ürününü tanıttı.

  Baymak; bugüne kadar bildiğiniz bütün ezberleri bozuyor, sizi yepyeni, alıştığınız bütün ürünlerden farklı bir teknoloji harikasıyla tanıştırıyor; IDEE !

Idee sıradan kombilerden çok farklı, oldukça küçük, sessiz ve dar alanlara bile monte edilebilme özelliğiyle kalıpları kıran bir tasarıma sahip. Idee tüm bu özellikleri ile yoğuşmalı kombide yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor.

Baymak, Üstün Hollanda Teknolojisi ile yoğuşmalı kombiyi yeniden tanımlıyor!

  Yüksek performansı, küçük ve estetik tasarımı, sessiz çalışma özelliği ile Idee, aradığınız teknolojiyi ve estetiği bir araya getirdi. Ultra kompakt ve hafif dizaynı sayesinde bu küçücük devi evinizin en dar alanlarına bile monte edebilecek, üstelik bunu zahmetsizce yapabileceksiniz.

Idee sadece 26 kg, ebatları ise 541x368x364 mm, böylece mekandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Üstelik oda termostatlarıyla opsiyonel olarak kullanılabiliyor. Her türlü güvenlik önlemine sahip bu teknoloji harikası akıllı kutucuğun aşırı ısınmaya karşı emniyet sistemi de mevcut.

BDR Thermea Grup CEO’su Rob Van Bannıng: “Devrim niteliğinde yeni bir yoğuşmalı kombi  teknolojisini Türkiye pazarına sunduk

 BDR Thermea Grup CEO’su Rob Van Banning Baymak’ın yeni ürünü ile ilgili şunları dile getirdi: “Baymak, BDR Thermea Grubu içinde çok önemli ve başarılı bir şirkettir. Baymak’ın başarısı her zaman, “yoğuşma kombi teknolojisi” gibi yeni teknolojileri erken benimsenmesiyle bağlantılı olmuştur. Şimdi ise bir sonraki adım için zamanın geldiğine karar vermiş bulunuyoruz. Devrim niteliğinde yeni bir yoğuşmalı kombi teknolojisini Türkiye pazarına sunacağız. Yeni ürünün ismi Baymak IDEE olacak. Baymak IDEE kombi, birbirine entegre olmuş yalnızca yedi bütünleşik parçadan yapılmıştır. Baymak IDEE’nin tüketici için avantajları; son derece konforlu olması, kurulum kolaylığı, düşük bakım maliyeti ve sahip olduğu çok iyi kalitedir. Türkiye pazarı için Baymak IDEE ile ilgili çok yüksek beklentilere sahibiz.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak: “ Doğru sorular, büyük fikirler yaratır, biz de tüketici ne istiyor diye sorduk”

 Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, Baymak’ın dinamizmini üstün Hollanda Teknolojisi ile birleştirdiklerini, bu yeni dönemin Baymak için yine büyüme ve yeniliklerle dolu olduğunu söyledi. Bu yılın ilk 6 ayında iklimlendirme sektörü küçülürken Baymak’ın satışlarını %7 oranında artırdığını belirten ÇOLAK,  yoğuşmalı kombi satışlarını %19, merkezi sistemler için yeni teknoloji ürünü yoğuşmalı kazan satışlarını da %186 oranında artırdıklarını söyledi. ÇOLAK; “ Birleşme sonrasında üretim sistemimizi ve teknolojimizi yeniden ele aldık. Modernizasyon yatırımlarımız önümüzdeki yılla birlikte 20 milyon TL ‘ye ulaşıyor. Dünyanın en yeni üretim sistemlerini uygulamak için BDR Thermea ile birlikte  yalın üretim alanında dünyanın en saygın kurumlarından birisi olan ve otomotiv üretim yönteminde devrim yaratan Porshe Consulting’le çalışmaya başladık. Bütün bu çalışmalarımızın sonucunu da çok daha verimli üretim ve çok daha kaliteli ürün olarak alıyoruz” dedi. 

Bayi yapılanmasının hızla büyüdüğünü ve bu yıl içinde 166 yeni bayi daha kazandıklarını belirten ÇOLAK, “Satış sonrası hizmetlerde de %100 müşteri memnuniyetini amaçlayan yeni bir programı hayata geçirdik. Bu yıl 20  şehirde  ilave  30 yetkili servis daha oluşturduk. 7 gün 24 saat hizmet veren servis kanalımıza bu yıl  Gaziantep,  Mersin, Çanakkale ve Kahramanmaraş’ı da ekleyerek sayılarını 16 ile taşıdık” dedi.  

Dünyanın en son teknolojili ürünlerini, ülkemiz tüketicileriyle buluşturmaya devam ettiklerini belirten ÇOLAK, “bu yıl dünyanın en  yüksek verimli yoğuşmalı kazanı yanında en sessiz ve en yüksek verimli  hidroforunu da ülkemize kazandırdık. Ülkemizin yenilenebilir enerji kaynaklarını yeterince kullanabilmesi için fotovoltaik güneş pillerini bayilerimiz kanalıyla devreye almaya başladık. Türkiye’de ısıtma sektöründe bir ilke imza atarak Bayilerimizin enerjilerini güneşten üretmesini sağlamaya başladık. “dedi.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak piyasaya yeni sunacakları ürün hakkında ise şunları ekledi “ Baymak olarak biz yıllardır hep tüketicinin yanında yürüyor, onların istekleri doğrultusunda en son teknolojiyi tüketicimize sunuyoruz. Bu kez de sizleri, bu kompakt, yüksek performanslı, küçük ve sessiz ürünle tanıştırıyoruz. Doğru sorular, büyük fikirler yaratır, biz de doğru soruları sorduk ve cevabı akıllı Idee oldu.” 

Kütüphaneden sessiz kombi olur mu?

Akıllı Idee, evinizde ve kullandığınız her yerde sessizliğiyle adeta varlığını unutturacak. Üstelik Baymak’ın Hollanda teknolojili bu ürünü, parçalarına önden ulaşılabilmesi avantajıyla servis kolaylığı sağlıyor. İsterseniz Idee’yi kombi bakım periyodlarınızı gösterecek şekilde programlayabilirsiniz. Doğalgaz ve propan ile çalışma olanağı da sunan bu marifetli ürün, standart dahili emniyet ventiline sahiptir.

Bu haber 5850 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.