Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Pireli kaplama teknolojisi Novateck ile pazarın %80’nini kapsıyor

Güncelleme :25.12.2013

 Pirelli, Novateck kaplama teknolojisi ile filolara üstün kaplama ve daha uzun ömür garanti etmektir. Ürünleri aracılığı ile maksimum enerji tasarrufu ve minimum işletme maliyeti sunan Pirelli, genişlettiği Novateck kaplama desen ölçüleri ve yetkili kaplamacı ağı ile pazarın %80’nini kapsıyor. 

Pirelli’nin lastiğin her ömründe yüksek kalite ve performansı garanti eden “Lastik Ömür Döngüsü Yönetim Sistemi”, karkasın kaplanabilirliğini maksimize etmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor. Uluslararası, bölgesel ve yol dışı kullanım koşullarında hizmet veren kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ürün yelpazesine sahip Pirelli kaplama teknolojisi Novateck ile lastikler orijinal desenleri ile kaplanarak 3. ömürüne kadar ulaşabilirken, performans ve kalitesinden ödün vermiyor. 

Pirelli’nin kaplama teknolojisi Novateck, yeni 01 serisi lastiklerin de kaplama ürün gamına katılmasıyla tüm ürün gruplarıyla pazarın %80’inden fazlasına hitap ediyor. 2014 Ocak ayından itibaren harfiyat segmentinde FG:01 ile TG:01 (M+S) ve uluslararası segmentte ise TH:01 (M+S) ve kışa özel TW:01 desenleri ile daha da genişleyecek olan Novateck ürün gamına, mevcut olan bölgesel segmentte ise TR:01 (M+S)  ve treyler segmentinde de ST:01 desenleri eklenecek. 

Türkiye’de ağırvasıta lastiklerindeki pazar liderliğini daha da ileri seviyeye taşımanın  öncelikli hedefleri olduğunu belirten Türk Pirelli Ağır Vasıta Pazarlama Koordinatörü Erbu Özkaran, kaplama çalışmaları ile ilgili olarak, “Kaplanabilirlik sunduğumuz servislerimizin başında yer alıyor. Pirelli olarak kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, lastiklerimiz ilk ömürlerinde hizmet verdikten sonra kaplanabilirlilik özellikleri sayesinde yeni bir ömür kazanıyor. Kaplanabilirlik müşterilerimiz için daha ekonomik bir imkan sunarken, güvenliğe ve çevreye de olumlu yansımaları bulunmaktadır. Kaplanabilirlik için lastiğin ilk kullanımının sonucunda lastiğin iskeleti diyebileceğimiz karkasın yıpranmadan aynı performansı müşteriye bir kez daha sağlayabilecek yapıda olması gerekmektedir. Pirelli olarak biz de bunu ürünlerimizde ikinci jenerasyon SATT gibi teknolojileri ve ısı oluşumunu engelleyici özel kauçuk bileşenlerini kullanarak sağlamaktayız” dedi. 

Pirelli’nin karkas değerini artırmaya yönelik çalışması olan “Pirelli Lastik Ömür Döngüsü Yönetim Sistemi”  üç temel unsurun bir araya gelmesinden oluşuyor: Üstün tasarım ve projelendirme sayesinde yüksek ürün performansı, Novateck kaplama bantları ve sertifikalı Novateck kaplamacıları. 

 Novateck Sertifikalı Kaplamacı Ağı: Pirelli Türkiye çapında kalite ölçütlerine uygun kaplamacıları yetkilendirerek ağını genişletiyor. Tüm yetkili kaplamacılarda lastik ve kaplama kalitesinin aynı olmasını sağlamak amacıyla, kaplama aşamaları kontrol edilerek, kalite ölçütlerinin yüksek olması sağlanıyor. Sertifikalı kaplamacılarda kalitesel kontrol ve müdaheleler hem kaplamaya uygun karkas seçiminde hem de kaplama prosesinin tüm aşamalarında özenli bir şekilde uygulanmaktadır. 

Bu haber 4111 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.