Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Akaryakıt İstasyonunda Ücretsiz İnternetli, Bahçeli Cafe Devri!

Güncelleme :01.07.2014

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtım şirketi Alpet, Kuzey Kıbrıs’ta yeni bir istasyon uygulamasına başladı. Kıbrıs Alpet istasyonlarında ücretsiz internet ve içecek servisinin bulunduğu bahçe ve cafe’ler açıldı.

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtım sektöründeki iştiraki Alpet, Kıbrıs’ta kendi sektöründe ezber bozacak bir uygulamaya başladı. Kuzey Kıbrıs’taki Alpet’lerde başlayan uygulama ile istasyonlarda kapalı veya açık alanlı cafe’ler açıldı. İçinde ücretsiz internet ve içecek servisinin bulunduğu Alpet Cafe ve Garden Alpet’ler, akaryakıt dağıtım sektöründe yeni bir devir başlattı.

 Pazarın yüzde 43’ünü karşılıyor

Alpet Kıbrıs Genel Müdürü Vekili Ali Murat Yeşilyurt, Alpet Cafe ve Garden Alpet’ler ile ilgili şöyle konuştu: “Akaryakıt istasyonlarımız, dinamik satış operasyonlarının gerçekleştiği alanlar olmaktan çıkarılıp araç kullanıcılarının dinlenip, alışveriş yapabilecekleri, yemek yiyebilecekleri, sıcak ve soğuk içecekler bulabilecekleri alanlar haline dönüştü. Artık bu alanlarda ücretsiz sıcak içecek ve internet servisi sunuyoruz. Ayrıca birçok istasyonda bulunan Cafe Alpet ve Garden Alpet’te çocuklu aileler için bebek koltuğu, gençler için oyunlar ve yetişkinler için kitaplık yer alıyor. Alpet Kıbrıs olarak bu uygulamayı sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirdik.”

Yeşilyurt, 500 kişilik kadro, 50 kurumsal bayii ve 35 endüstriyel müşteri Kuzey Kıbrıs’ın akaryakıt ihtiyacının yüzde 43’ünü karşıladıklarını söyledi. 

Alpet Kıbrıs hakkında:

Altınbaş Holding’in enerji sektöründeki lider şirketi Alpet Kıbrıs, 1997 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kuruldu. Alpet Kıbrıs, sektöre girmesiyle birlikte K.K.T.C’de bir ilki gerçekleştirdi ve eski istasyonların yenilenmesine, kurumsal kimlik çalışması gerçekleştirilmiş modern istasyonların kurulmasına öncülük etti. Alpet Kıbrıs’ın 30.000 m3 kapasiteye sahip olan depolama ve dolum tesisi yatırımları ise 1999 yılında tamamlandı. Alpet Kıbrıs, 2000 yılında Ercan Havalimanı’nda bulunan, AB standartlarında inşa edilen tesisleriyle Türk Hava Yolları başta olmak üzere birçok havayoluna yakıt temin ederken günümüzde Pegasus, Atlas Jet, Onur Air ve Corendon başta olmak üzere havayolu şirketlerinin %100’ üne hizmet veriyor.

Kurulduğu günden beri hizmet kalitesini ön planda tutan Alpet Kıbrıs, bugün kurumsal yapılanma yatırımlarına ve bünyesindeki personellerin eğitimlerine önem vererek büyümeye devam ediyor. 

Alpet Kıbrıs’ın K.K.T.C’de toplam 50 kurumsal bayisi bulunuyor. Bayilerindeki otomasyon programları ile daha güvenilir hizmet sunan Alpet Kıbrıs, sektörel gücünü her geçen gün artırıyor. Alpet Kıbrıs toplam 40 farklı ticari müşterisine satış yapmaya devam ediyor.

Bu haber 3888 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.