Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Global Gaz Devi Linde, Lojistik İhtiyaçları tedarikçileri arasına TLS’yi de dahil etti

Güncelleme :22.07.2014

Endüstriyel gaz sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Yurtiçi dağıtım faaliyetlerinde çalıştığı  Lojistik firmalarının arasına  TLS Lojistik’i de dahil etti. Mayıs ayında imzalanan anlaşma çerçevesinde TLS Lojistik, Linde Gaz’ın üretim noktalarından yüklediği gazın Türkiye genelinde dağıtımını gerçekleştirecek. 

TLS Lojistik, endüstriyel gaz sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz ile el sıkıştı. Türkiye’de kendi operasyonuyla faaliyet gösteren Alman şirketi Linde Gaz, ürünlerinin Türkiye geneline dağıtılmasında lojistik hizmet tedarikcilerine TLS Lojistiğide dahil etmiştir. 

Linde Gaz, Gebze, Orhangazi,  Aksaray, Denizli ve Aydın’da oksijen, argon, azot ve karbondioksit üretimi yapıyor. Ürünlerin Türkiye geneline taşınması, aynı segmentten Aygaz, Lukoil ve Petrol Ofisi’ne de hizmet veren TLS Lojistik’in Euro 5 standardındaki ADR’li Çekicileriyle gerçekleştirilecek. 

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu şunları söyledi: “TLS’nin uyguladığı SEC-G politika ve talimatları, Avrupa menşeli bir şirket olan Linde Gaz’ın uygulamalarıyla örtüşüyor. TLS’nin güvenli ve emniyetli taşıma politikası, Linde Gaz’ın tehlikeli maddelerin taşınması konusuna verdiği önem ve gözettiği kriterlerle paralellik sergiliyor. TLS’nin müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını da yakından takip eden Linde Gaz, yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonrasında TLS Lojistik’in çokuluslu müşteri portföyüne katılmış bulunuyor.”

Linde Gaz Türkiye Tonaj ve Dökme  Operasyonlar Direktörü Bora Uluğ da konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“ Linde Gaz olarak öncelikli kriterlerimiz  olan emniyet , güvenlik , çevre ve ISIG standartlarımız ve politikalarımız TLS firmasıyla taşımacılık konusunda işbirliğimizde temel oluşturuyor . Tehlikeli madde taşımacılığında ; hem güvenlik hemde operasyonel verimlilik alanındaki  uygulamalarımız TLS firması ile örtüşüyor . Güvenlik ve verimlilik performansımız müşterilerimize sürdürülebilir ve rekabetçi hizmetlerimizin  devamı için öne çıkıyor . Bu yıl içerisinde uygulamaya koyulan ADR yönetmeliği sayesinde halihazırda firma olarak yıllardır uyguladığımız  standartlar sektör taşımacılık standartları olarak zorunlu hale geliyor . Dileğimiz  bu yöndeki denetimlerin de ilgili kurumlarca hakkaniyetiyle yapılması ve haksız rekabetin önlenmesi . Bu bağlamda gelecekte de  TLS gibi kurumsal ve şirket kültürümüzle uyumlu firmalarla işbirliğimizi arttırma potansiyeli görüyoruz . ”

TLS Lojistik, 2014 yılında enerji ve tehlikeli maddeler alanında büyümeyi hedefliyor. Gaz sektörünün bu alanlar içinde büyük bir payı var. TLS, bu hedefi gerçekleştirmek için ADR normlarına uygun, sertifikalı çekicilere yatırım yapıyor. TLS’nin müşteri portföyünün %50’den fazlasını çokuluslu şirketler oluşturuyor.

Bu haber 4588 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.