Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tekser, Türkiye’deki bayilerini sertifikalandırdı

Güncelleme :08.01.2015

Tekser, Türkiye’nin dört bir yanında gelen bayilerine genel merkezinde teknik eğitim ve SEÇ-G eğitimi verdi. 2 gün süren eğitim sonunda uygulama ve teori sınavlarını geçenlere sertifika verildi.

2 yılda bir gerçekleştirilen Tekser eğitimlerine Türkiye’nin dört bir yanından 30’u aşkın bayi yetkilisiyle birlikte toplamda 55 kişi katıldı. Tekser genel merkezinde verilen eğitimlerin ilk günün de Franklin Fueling Systems Ortadoğu ve Batı Asya Satış Direktörü Fevzi Apaydın, UPP boru sistemleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Gün boyu süren eğitim sonunda teori ve uygulama sınavı yapıldı. Eğitimin ikinci gününde ise SEÇ-G eğitimi verildi. 

Eğitim amacı hakkında gazetemize bilgi veren Tekser Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Fincan, “Bugün gerçekleştirdiğimiz eğitimi iki başlığa ayrılabiliriz. Birincisi; temsilcisi olduğumuz, altyapı ekipman  sistemlerinden biri olan Franklin grubuna ait UPP altyapı borulama sistemlerinin teknik eğitimi. İkinci olarak da, piyasada önümüzdeki günlerde hareket bekliyoruz, bunun bir hazırlığı olarak da SEÇ-G uygulamalı eğitimi vererek ön saha personelinin bilinç düzeyini arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Bayilere hem teknik anlamda hem de sahadaki uygulamalar anlamında periyodik olarak eğitimler verdiklerini dile getiren Fincan, “Biz bu eğitimlerle teoriyle pratiği birleştirmeyi amaçlıyoruz. Bayilerimize bu tür eğitimler vererek, hem bilgilerin güncellenmesi hem de bayilerimizdeki ön saha personellerinin bilgilenmesi ve bilinçlenmesi açısından bu eğitimleri önemsiyor ve periyodik olarak da yenileniyoruz” dedi. 

Tekser olarak 4 yıldır Franklin ürünlerinin hemen hemen bütün ürünlerinin temsilcisi olduklarını söyleyen Fincan, Tekser olarak hem ekipman hem de hizmet anlamında ciddi yatırımlar yaptık, akaryakıt piyasasının paralelinde doğal gaz piyasasıyla ilgili olarak da yeni yatırımlar içerisindeyiz” ifadesinde bulundu.

“Uygulamanın kalitesini arttırmaya çalışıyoruz”

UPP boru eğitiminin öneminden bahseden Fevzi Apaydın, “UPP boru sistemleri akaryakıt piyasasında kullanılan, teknolojik olarak en gelişmiş boru sistemi.  Bu sistemin son kullanıcıya en yüksek değer sunabilmesi için uygulamanın montajın doğru yapılması gerekir.  Biz düzenli olarak uygulamacı arkadaşlarımıza bu konu da eğitimler veriyoruz. Bu eğitimle birlikte uygulamanın kalitesini arttırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda çok önemli olan eğitimler periyodik olarak iki yılda bir yenileniyor” diye konuştu. 

UPP boru sistemlerinin kurulum aşamasında dikkatli olunmasının altını çizen Apaydın, şöyle konuştu: UPP boru aslında insan vücudundaki damarlara denk geliyor. Vücudunuz herhangi bir yerine kan ulaşmazsa o organın çalışabilmesi mümkün değil. Aynı şekilde akaryakıt istasyonunda da pompalara akaryakıtın çevreye sızmadan, en kısa sürede, en yüksek debi de güvenli bir şekilde ulaşması gerekiyor. . Bu anlamda UPP boru sistemleri büyük bir görevi yerine getiriyor. Ayrıca borularımız çevre açısından çok güvenli,  öyle ki ilk monte ettiğimiz boru 33 yıldan bu yana en ufak sızdırma, kaza olmadan çalışıyor. 

Eğitimin bayiler açısından yararlı ve önemli olduğunu belirten Tekser Denizli bayi temsilcisi Erkan Günal, “Tehlikeli bir işte çalıştığımız için mutlaka bu tür eğitimlerin düzenlenmesi ve personellerin bilgilerinin sık sık tazelenmesi gerekiyor. Tekser tarafından eğitimlerin periyodik olarak yapılması ve yenilenmesi bize, sahada hata yapmamamızı ve dağıtım şirketlerine karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemizi sağlıyor” diye konuştu.

Bu haber 4072 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
İklim taahhütlerine rağmen, petrol ve gaz üreticileri yatırımlarını 4 katına çıkarmayı planlıyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Ford Otosan 2023'te Güçlü Değer Yaratma Vizyonuyla Öne Çıktı... 28.03.2024
Mersin Uluslararası Limanı 25 milyon TEU’nun üzerinde konteyner elleçleyerek yeni bir kilometre taşına ulaştı... 28.03.2024
Erman Ticari Araçlar, 600.aracını Azem Lojistik’e teslim etti ... 28.03.2024
Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama... 28.03.2024
"Ulu Motor'un Devam Eden Elektrikli Araç Kampanyasıyla Hayalinizdeki Otomobile Hemen Kavuşun!"... 28.03.2024
Siemens, Elektrikli Araç Şarj Cihazı Portföyünü Genişletiyor... 28.03.2024
Türkiye elektrikli otomobil satışlarında AB'de ilk 5'i zorluyor... 28.03.2024
Türkiye'nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.