Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Turpak CEO’su Tamer Şengönül: Yeni bir çağ açıyoruz

Güncelleme :26.10.2015

Turpak CPT   ürünü ile akaryakıt istasyon yönetiminde yeni bir çağ açıyor. 

Yeni ürünle ilgili açıklama yapan Turpak CEO’su Tamer Şengönül, bu ürünle akaryakıt istasyon yönetiminde yeni bir çağ açacaklarını söyledi. Şengönül, “Petrol şirketlerinin ve filoların işlerini daha verimli yönetmeleri için teknoloji geliştirmekteyiz. Çalışmalarımızla teknolojiye öncülük yaptık. Kendi alanımızdaki teknoloji her zaman bizi takip etti” dedi.

Yeni geliştirdikleri ürünle istasyon sahiplerinin, istasyonlarına uzaktan erişmelerini ve gerekli fonksiyonları uzaktan erişerek yapabilmelerini sağladıklarını söyleyen Şengönül, “Pompa fiyatlarında degişiklik oldugunda istasyona gitmeye veya bir vardiya kapatmak için istasyona gitmeye gerek kalmıyor. Bu işlemleri uzaktan yapabiliyorsunuz” dedi.

Petrol sektörüne yönelik sürekli yenilikleri ile sektörün gelişmesine büyük katkıda bulunan Turpak en son olarak petrol şirketlerinin ve filoların işlerini daha verimli yönetmeleri için CPT   ürününü geliştirdi. Yeni ürünle ilgili açıklama yapan Turpak CEO’su Tamer Şengönül, bu ürünle akaryakıt istasyon yönetiminde yeni bir çağ açacağız diyerek çalışmaları ve  yeni ürünle ilgili bilgi verdi:

 

Turpak olarak, 16 yıldır Türkiye akaryakıt sektörüne hizmet vermekteyiz.

Petrol Şirketlerinin ve filoların işlerini daha verimli yönetmeleri için teknoloji geliştirmekteyiz. Çalışmalarımızla teknolojiye öncülük yaptık.Kendi alanımızdaki teknoloji her zaman bizi takip etti.

Dünyadaki ve Türkiye’deki akaryakıt ve filo sektörünü bir çok yenilikler ve ilklerle tanıştırdık.

Turpak kurulduğu günden beri ürettiğimiz katma değerlerde sektörün ihtiyaçlarına odaklandım. Akaryakıt istasyonlarının, Petrol şirketlerinin, filo yöneticilerinin ihtiyaçlarını yakından takip ettim. Ürünlerimiz ile kullanıcılar arasında bir iletişim olmasına odaklandım. Bugün pompacı, müşteri, istasyon yetkilisi, petrol şirketleri yetkilileri bizim ürünlerimizle direct iletişim kurmaktadırlar. Örneğin, Pompacı kendini tanıtıp yakıt satmakta ve kendisine verilen mesajlarla sistemle haberleşmektedir.

Sektörümüzü yine bir ilk ile tanıştırıyoruz

Dünyamız değişiyor diyoruz ama Dünya binlerce yıl önce nasılsa yine aynı.Dünyada değişen en önemli şey teknoloji. Teknolojinin en önemli etkisi dünyanın küçültülmesidir. Eskiden aylarca süren ulaşımlar şimdi saatlere inmiş durumda. Yerinde duramayan hareketli insanoğlu sabitte kalan değerlerine ve işlerine uzaktan ulaşma ve onları yönetebilme ihtiyacı duymaktadır.

 
Gelişen teknolojiler ile insanoğlunun daha çok hareket halinde olmasını da göz önüne alarak ürünlerimizi Bulut Sisteminde çalışacak altyapıya getirmiş olduk.

CPT İstasyon ile istasyon sahiplerinin istasyonlarına uzaktan erişmelerini ve gerekli fonksiyonları uzaktan erişerek yapabilmelerini sağlamış durumdayız.

Buna göre pompa fiyatlarında değişiklik olduğunda istasyona gitmeye veya bir vardiya kapatmak için istasyona gitmeye gerek kalmıyor. Bu işlemleri uzaktan yapabiliyorsunuz.

İstasyonda otomasyon sistemi, EPDK gerekleri, stoklarla ilgili alarmları gerçek zamanlı alabiliyorsunuz.

Arıza durumunda Turpak’a direkt ulaşabiliyor, çağrı açabiliyor ve çağrılarınızı takip edebiliyorsunuz. Yakıt stokları azaldığında alarm alıp sipariş gönderebiliyosunuz.

İstasyon için gereken ürünleri sipariş verip, ödemeyi CPT İstasyon’a bağlı kredi kartından mobil ödeme ile yapabiliyorsunuz.

Biz sektörde yeni bir çağı başlatmış oluyoruz. Bir sonraki versiyonlarımızda gelecek yenilikleri merkala bekelmenizi isterim.

Kanon Holding Akaryakıt İstasyonları Koordinatörü Ercüment Özkasap’a sorduk:

BU ÜRÜN İÇİN TURPAK'A TEŞEKKÜR BORÇLUYUM

Turpak'ın yeni ürünü CTP'yi kullanan Kanon Holding Akaryakıt İstasyonları Koordinatörü Ercüment Özkasap, böyle bir uygulamanın sektörde büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Özkasap " Özellikle fiyat değişimlerini uygulama üzerinden yapabiliyor olmamız bizim için çok büyük bir kolaylık. Bu özellik sayesinde istasyona gitmeden internet erişimi yapabileceğimiz herhangi bir yerden, fiyat değişimlerini yapabiliyoruz, vardiya kapatabiliyoruz" dedi.

CPT uygulamasının sizin için avantajları ve iş hayatınıza etkileri nelerdir?

Uygulama sayesinde birçok işlemi anlık olarak telefon üzerinden yapabiliyoruz .
Anlık stok ve satış takibi yapabiliyoruz. Stok durumumuza anlık kontrol edip buna göre stok siparişlerimizi planlayabiliyoruz.
Özellikle fiyat değişimlerini uygulama üzerinden yapabiliyor olmamız bizim için çok büyük bir kolaylık. Bu özellik sayesinde istasyona gelmeden internet erişimi yapabildiğimiz herhangi bir yerden, fiyat değişimlerini yapabiliyoruz. Vardiya kapatabiliyoruz.
İstasyondaki herhangi bir olayı fotoğraflayıp sistem üzerinden paylaşabiliyoruz.
Çağrı kayıt özelliği ile çağrı merkezini aramak zorunda kalmadan çağrı bildirimi yapabiliyoruz.
  CPT uygulaması ile bizlere işimizde birçok kolaylık sağlanmaktadır.

Sizce uygulamanın işlevsel olarak kullanımı

nasıl ?
Uygulama basit ve anlaşılır bir dilde yapılmış. Yapmak istediğimiz işlemi kolayca ilgili menüden gerçekleştirebiliyoruz.
Güvenilir bir uygulama çünkü girişte kullanıcı adı ve şifre ile sisteme bağlanıyoruz.
Herhangi bir durumda sistem yöneticisine mesaj atabiliyoruz.
Kullanıcı dostu bir ara yüze sahip.

CPT İstasyon uygulamasını diğer istasyon sahiplerine tavsiye eder misiniz?


Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü istasyon sahibi her zaman istasyonunun durumunu anlık görmek ister. Bu uygulama bizlere bu imkanı sağlıyor. Kimseye sormadan cebinizdeki telefondan girerek istediğiniz anda istasyonunuzun satış ve stok durumunu görebilirsiniz. Aynı zamanda işlevsel olarak da fiyat değişimi, vardiya kapatma gibi işlemleri de uzaktan yönetebilirsiniz.

 

Bu haber 4268 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Ares Logistics, 50 Adetlik Iveco S-WAY Siparişinin 11 Adetini Teslim Aldı... 01.05.2024
Enerji ithalatı faturası martta yüzde 5,9 azaldı... 01.05.2024
Chery ARRIZO 8 PHEV 1463 Kilometrelik Menziliyle Olduğu Kadar, Yüksek Konforuyla da Sınıfı Geçti! ... 01.05.2024
Doğuş Otomotiv’e Kurumsal Yönetim Ödülü... 01.05.2024
MAN, Türkiye’nin lider firmaları Volkan Group’a 40, Kanarlar Group’a da 25 adet araç teslimatı yaptı... 01.05.2024
TEMSA ve FUSO, Türkiye’deki 40 yıllık iş birliğini yeni eCanter ile taçlandırıyor... 01.05.2024
CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu... 01.05.2024
SOCAR Türkiye’de ‘Stratejik Yetkinlikler Geliştirme Programı’ devam ediyor... 01.05.2024
Pasifik Eurasia Net Dönem Karını Yüzde 125 Artırdı... 01.05.2024
Peugeot Sanal Gerçeklikte 20. Yılını Kutluyor!... 01.05.2024
Çinli şirket, Katar için 18 dev LNG gemisi yapacak... 01.05.2024
Logitrans, UTİKAD Kadın Odak Grubu'nu Mersin'de Ağırladı... 01.05.2024
Siemens prototip Megawatt Şarj Sistemi ile ilk kez 1MW şarj sağladı... 01.05.2024
Otomotiv devleri, hidrojenli modellerini Beijing’de tanıttı... 01.05.2024
Türkiye'nin petrol ithalatı şubatta yüzde 11 arttı... 01.05.2024
Allison Transmission, IFAT 2024'te Düşürülen Yakıt Tüketimi ve Emisyonlara Yönelik Çözümlerini Sunuyor... 01.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.