Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül

Güncelleme :18.11.2015

Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ödüllendiren ve bu alandaki en prestijli organizasyonlardan biri olan MMA Smarties EMEA Bölgesi Ödülleri’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.

 

Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ödüllendiren ve  İstanbul’da gerçekleştirilen MMA Smarties EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Ödül Gecesi’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.
Mobil pazarı genişletme, reklamverenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan Mobile Marketing Association (MMA) tarafından küresel çapta düzenlenen “MMA Smarties Ödülleri”nde, bu yıl EMEA Bölgesi’nde 8 farklı kategoride çok sayıda marka yarıştı. Aralarında teknoloji sektörünün önde gelen markalarına ait uygulamaların da bulunduğu “Mobil Uygulama” kategorisinde Bronz ödülü kazanan, Shell’in, dünyanın önde gelen mobil uygulama tasarımcılarından MOBGEN tarafından tasarlanan mobil uygulaması “Shell Motorist” oldu.
MOBGEN’in kurucusu ve CEO’su Ron Vrijmoet, Shell Global Mobil Dijital Operasyonlar Müdürü Peter Adams ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, geceye katılıp ödülü Shell adına teslim alan isimler oldular.
Shell’in ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerini bilgilendiren ve güncel kampanyalardan faydalanmalarını kolaylaştıran mobil uygulaması Shell Motorist, Şubat ayında yenilendi ve App Store ile Play Store’dan tüm akıllı telefonlara kolayca indirilebilen uygulamanın indirilme sayısı (download adedi) 90.000’den 200.000’e yaklaştı. Shell’in küresel çapta kullanıcıların hizmetine sunduğu Shell Motorist uygulaması, küresel bilgi birikiminin yerel pazarlara aktarılmasının güzel bir örneğini oluşturuyor. Mobil uygulama, Türkiye’deki kullanıcılar için yerel içerik ve bilgilerle güncelleniyor.       
Dijital pazarlamanın artan önemiyle birlikte Shell Motorist uygulamasının bu anlamda sunduğu fırsatlara dikkat çeken Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, “Dünya ve perakende sektörü büyük bir hızla değişiyor. Biz bu değişimi sürekli takip ediyor ve müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Shell Motorist uygulaması da müşterilerimize özel sunduğumuz avantajları anlatmak için en etkili araçlardan biri. Tüm misafirlerimize en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için bu yıl hayata geçirdiğimiz Shell’e Hoş Geldiniz müşteri deneyimi programının kapsamında, Shell Motorist uygulamamız gibi başka projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Mobil uygulamamız üzerinden müşterilerimize özel teklifler sunduğumuz gibi onları, Türkiye’nin ve dünyanın güçlü markalarıyla yaptığımız işbirliklerinden de haberdar ediyoruz. Mobil uygulamamızın arkasındaki küresel gücümüz sayesinde en gelişmiş özellikleri, her bir ülkenin yerel pazar koşullarına göre şekillendirerek, en kullanışlı özelliklerle müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Shell Motorist uygulaması ile kazandığımız bu ödül ile gurur duyduğumuzu ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.”
Dijital pazarlama alanında mobil uygulamaların önemi giderek artarken Shell, müşterilerine daha yakın olma fırsatı veren, ayrıca enerji ve akaryakıt sektöründe kendisini bir adım öteye taşıyan ödüllü mobil uygulaması Shell Motorist ile dikkat çekiyor.
*Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

 

Bu haber 3136 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Ares Logistics, 50 Adetlik Iveco S-WAY Siparişinin 11 Adetini Teslim Aldı... 01.05.2024
Enerji ithalatı faturası martta yüzde 5,9 azaldı... 01.05.2024
Chery ARRIZO 8 PHEV 1463 Kilometrelik Menziliyle Olduğu Kadar, Yüksek Konforuyla da Sınıfı Geçti! ... 01.05.2024
Doğuş Otomotiv’e Kurumsal Yönetim Ödülü... 01.05.2024
MAN, Türkiye’nin lider firmaları Volkan Group’a 40, Kanarlar Group’a da 25 adet araç teslimatı yaptı... 01.05.2024
TEMSA ve FUSO, Türkiye’deki 40 yıllık iş birliğini yeni eCanter ile taçlandırıyor... 01.05.2024
CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu... 01.05.2024
SOCAR Türkiye’de ‘Stratejik Yetkinlikler Geliştirme Programı’ devam ediyor... 01.05.2024
Pasifik Eurasia Net Dönem Karını Yüzde 125 Artırdı... 01.05.2024
Peugeot Sanal Gerçeklikte 20. Yılını Kutluyor!... 01.05.2024
Çinli şirket, Katar için 18 dev LNG gemisi yapacak... 01.05.2024
Logitrans, UTİKAD Kadın Odak Grubu'nu Mersin'de Ağırladı... 01.05.2024
Siemens prototip Megawatt Şarj Sistemi ile ilk kez 1MW şarj sağladı... 01.05.2024
Otomotiv devleri, hidrojenli modellerini Beijing’de tanıttı... 01.05.2024
Türkiye'nin petrol ithalatı şubatta yüzde 11 arttı... 01.05.2024
Allison Transmission, IFAT 2024'te Düşürülen Yakıt Tüketimi ve Emisyonlara Yönelik Çözümlerini Sunuyor... 01.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.