Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Mepsan, bayileriyle Antalya’da buluştu

Güncelleme :05.05.2016

Mepsan, Türkiye genelinde bulunan  50 bayisi ile 22-24 Nisan tarihlerinde, Antalya–Belek Regnum Carya otelinde bir araya geldi.
 

Mepsan, Türkiye çapında satış ve hizmet ağını oluşturan 50 bayisi ile 22-24 Nisan tarihlerinde, Antalya–Belek Regnum Carya otelinde bir araya geldi.

2015 yılı sonuçlarının değerlendirildiği, 2016 yılına ait strateji ve hedeflerin görüşüldüğü bayi toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bulgurcu; “24 yıl önce mekanik pompaları elektroniğe çevirerek başladığımız işimizde bugün yakıt istasyonları için komple yenilikçi çözümler üreten sektör lideri bir marka haline geldik. İşimizi büyütürken uygun fiyatla, yüksek kaliteli ürünler üretmek kadar, yeni teknolojileri ve çözümleri geliştirmeye de odaklanıyoruz. Başarıya yürüdüğümüz bu yolda Türkiye’nin dört bir yanında Mepsan markasıyla istasyonlara girip,  Mepsan’ı temsil eden siz değerli bayilerimizle beraber yol alıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Mepsan Genel Müdürü Osman Ersoy, Mepsan’ın başarı yolculuğunda Türkiye’de bulunduğu nokta ve yeni hedeflerini anlatılırken, Mepsan Satış ve Pazarlama Direktörü Batuhan Kıroğlu, uluslararası pazarlarda Mepsan’ın hızlı büyüme grafiği ve sektörel başarılarından bahsetti.

Ülke Müdürü Oğuz Yavuz, Altyapı Koordinatörü Yiğit Serbes, Perakende Satışlar Müdürü Semih Çiçek, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İbrahim Çelik, Üretim Koordinatörü Orkun Acar tarafından da ürünlerdeki teknolojik yenilikler, yeni pazarlar, hizmet alanındaki geliştirmeler, fark yaratacak yeni ürünler ve müşteri memnuniyetinin artırılması ile ilgili gelişmeler aktarıldı.

Toplantıda sektörün önemli dağıtım firmalarından değerli isimler müşteri memnuniyetinin
daha da artırılması için müşterilerin gözüyle Mepsan hizmet kalitesinin değerlendirmesini yaptılar ve beklentileriyle ilgili bayileri bilgilendirdiler.

Mepsan çalışanları ve bayileri toplantı sonrasında birlikte golf aktivitesine katıldı ve düzenlenen golf yarışması sonucunda birinci olanlara hediyeler verildi. Keyifli ve verimli geçen toplantının gecesinde düzenlenen gala yemeğinde; en iyi satış performans ödülleri, en iyi servis performans ödülleri, müşteri memnuniyeti ödülleri ve 10 yılı aşkın hizmet süresini dolduran bayilere uzun hizmet ödülleri takdim edildi. Gecenin devamında ise canlı müzik performansı misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

 


 

 

Bu haber 8732 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.