Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Jeneratöre uzaktan erişim sağlayan teknoloji Aksa’dan

Güncelleme :27.09.2016

Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılayan Aksa, müşterilerine sunduğu Uzaktan İzleme Sistemi ile dünyanın her yerinden jeneratörlerin teknik kontrollerinin yapılmasını sağlıyor. Kablolu internet ve sim kart teknolojisi olmak üzere müşterilerine alternatif izleme servisleri sunan Aksa, Uzaktan İzleme Sistemini tercih eden kullanıcıların istedikleri yerden jeneratörlerini kontrol etmesine imkan tanıyor.

 

Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa’nın sunduğu Uzaktan İzleme Sistemi (RMS) kullanıcılarına jeneratörde kesintisiz hizmet konforunu yaşatıyor. Jeneratör setlerinin tüm çalışma parametreleri ile durum bilgilerine ulaşılabilen sistem ile uzaktan kontrol ve yardım mümkün oluyor.

Merkezi sistem üzerinden, jeneratörde yaşanabilecek sorunların önüne anında geçtiklerini belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkemiz ile satış sonrasında da hizmetlerimize devam ediyoruz. Jeneratörlerini takip etmek isteyen bireysel ve kurumsal müşterilerimiz tercih ettikleri takdirde sunduğumuz Uzaktan İzleme Sistemi’nden yararlanabiliyor. Kullanılan yazılım sayesinde meydana gelebilecek arıza ya da aksaklık bilgisi anında merkezi sistemimize ulaşıyor. Arıza tespitinin yapılmasına imkan sağlayan sistem, teknik konularda müdahale etmeyi kolaylaştırıyor ve uzaktan kontrol gerektiğinde jeneratörler devre dışı bırakılabiliyor. Aksa Jeneratör olarak Uzaktan İzleme Sistemi ile sorunları en kısa sürede çözerek kesintisiz hizmet sağlanmayı hedefliyoruz” dedi.

Jeneratörlere alternatif erişim sistemleri

Merkezi sistemin yanı sıra bireysel ve kurumsal kullanıcıların kablolu internet bağlantısı ya da GSM teknolojisi ile jeneratörlere erişim hizmetleri sunduklarını dile getiren Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker “Enerji kesintilerinin büyük kayıplara yol açmaması için jeneratörler büyük önem taşıyor. Jeneratörlerini kontrol altında tutmak isteyen müşterilerimiz için alternatif izleme seçenekleri sunuyoruz. Kablolu internet bağlantısı ile kullanıcılarımız dünyanın her yerinden jeneratörlerine erişebiliyorlar ya da internetin olmadığı durumda cihazlara takılan özel bir SIM kart sayesinde, cihazların yönetilmesini sağlıyoruz. Aksa Jeneratör’ün uzaktan izleme teknolojisinden faydalanan bireysel ve kurumsal müşteriler aynı zamanda jeneratörlerinin yağ basıncını, motorun durumunu, yakıt ve akü seviyelerini görebiliyorlar” dedi.

Sektörlere uygun çözüm sağlayan Aksa, ücra ve yüksek rakımlı aşırı iklim koşullarına uygun olan jeneratör setlerinde de kullandığı yazılım sayesinde kullanıcılara uzaktan erişim ve veri girişlerini kontrol etme imkanı tanıyor. Kullanıcılar, harita üzerinden kurulum yapılan tüm bölgelerin kontrolünü gerçekleştirerek, renkli göstergeleri ile durumlarını takip edebiliyor.

Hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile Aksa Jeneratör, kiralama hizmetinden yararlanan kullanıcılarına da anında destek sağlamak amacıyla kiralık jeneratörlerinde sim kart teknolojisi kullanıyor.

 

Bu haber 4190 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.