Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

SEDAŞ, EPDK’nın iletişim çalıştayına katıldı

Güncelleme :15.09.2017

 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dış paydaşları ile bir araya gelerek, sektörde EPDK’dan beklentileri öğrenmek üzere iletişim çalıştayı düzenledi. Paydaş iletişimine önem veren SEDAŞ, EPDK’nın iletişim çalıştayında yer aldı ve görüş paylaştı. 

 

EPDK İletişim Çalıştayında SEDAŞ’ı Regülasyon Direktörü Yeşim Meltem Şişli ile İş Geliştirme Müdürü Hasan Çelik temsil ettiler. EPDK’nın yeniden yapılandırılması sürecinde özel şirketlerin görüşlerinin alınması için Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) koordinasyonunda düzenlenen "EPDK Dış Paydaşlar İletişim Çalıştayı" açılış konuşmasında Başkan Mustafa Yılmaz, kurumun işleyişinin geliştirilmesi için sektörle iletişimin önemine işaret ederek "Özgüven sahibi olan kişiler ve kurumlar hiçbir zaman kendilerini sorgulamaktan kaçınmaz. Biz enerji sektöründen her zaman övgü beklemiyoruz, bizi eleştirmelerini ve ortaya çıkacak iletişimle yeni yeni kapıların açılmasını bekliyoruz." dedi. Yılmaz, “Enerji sektörünün ihtiyaçlarının daha iyi algılanması ve gelişimine yönelik düzenlemeler yapılabilmesinde kamu ve özel kesim arasındaki iletişim büyük önem taşıyor” dedi. 

 

Elektrik Üretim, İletim ve Dağıtım şirketleri yanında, TEDAŞ, TETAŞ, TEİAŞ, BOTAŞ, (PETDER), Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol Ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS), Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PUİS), Enerji Ticaret Demeği (ETD) ve BP, İpragaz, Turkuaz Petrol, Shell Turcas, Tüpraş, Total, OPET, İGDAŞ, Cengiz Enerji, Başkentgaz, Akenerji, SEDAŞ, Aygaz, Kolin Gaz Grubu, Aksa, Bereket Enerji, Enerjisa, Kalyon Enerji, Limak Enerji, Türkerler Holding gibi şirketlerden temsilciler katıldı. 

 

 

Bu haber 3429 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.