Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

CK Akdeniz Müşterileri Aytemiz Kart ile Kazanıyor

Güncelleme :14.03.2018

 Aytemiz, Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda CK Akdeniz Elektrik ile imzalanan anlaşma doğrultusunda CK Akdeniz Elektrik müşterileri Aytemiz istasyonlarından yapacakları yakıt alımlarında avantajlı fiyatlardan faydalanacaklar.

Kaliteli ve yenilikçi hizmetleriyle büyümeye devam eden Aytemiz, Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda CK Akdeniz Elektrik ile imzalanan anlaşmayla, CK Akdeniz Elektrik müşterileri Aytemiz Kart ile anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından yapacakları yakıt alımlarında avantajlı fiyatlardan faydalanacaklar. 

Aytemiz Kart sahibi olmak isteyen CK Akdeniz Elektrik’e ait Müşteri Hizmet Merkezleri’nden (şubelerinden) kartlarını teslim alabilecekler. Stoklarla sınırlı olan kampanya, CK Akdeniz Elektrik tarafından hayata geçirilen marka sadakat programı CKPLUS® kapsamında CK Akdeniz Elektrik müşterilerine özeldir.

 Kartı teslim alan CK Akdeniz Elektrik  müşterileri, 8869’a ONAY yazarak 16 haneli Aytemiz Kart numarasını, AD ve SOYADINI aralarında birer boşlık bırakarak kısa mesaj gönderip kartlarını aktive ettikten sonra Aytemiz Kart anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından avantajlı fiyatlarla yakıt alımı yapabilecekler.

Katılım Koşulları:

Aytemiz Kart sahibi olmak isteyen CK Akdeniz Elektrik şubelerine uğrayarak kart talebinde bulunmalıdır. Aytemiz Kart sahibi olmayan CK Akdeniz Elektrik  üyeleri Aytemiz Akaryakıt avantajlarından yararlanamaz. 

Aytemiz Kart sahibi olmak için, CK Akdeniz Elektrik’in mevcut abonesi olmak yeterlidir.

Kartı teslim alan CK Akdeniz Elektrik müşterileri, 8869’a ONAY yazarak 16 haneli Aytemiz Kart numarasını, AD ve SOYADINI aralarında birer boşlık bırakarak kısa mesaj gönderip kartını aktive eder ve aynı anda indirim karta tanımlanmış olur.

“Aytemiz Kart” sahibi akaryakıt veya oto gaz alımı yapmak istediğinde anlaşmalı Aytemiz istasyonlarındaki görevliye kartını gösterir.

Anlaşmalı Aytemiz istasyonlarındaki görevli kartı pompa otomasyon  sistemine okutarak müşterinin belirlenen avantajdan yararlanmasını sağlar.

Aytemiz Kart’ını aktive eden kullanıcılar, Aytemiz’in anlaşmalı istasyonlarından yapacağı yakıt (akaryakıt veya LPG) alımlarında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) bildirdiği  fiyatlar üzerinden avantajlı yakıt alımından yararlanacaktır.  Bayilerin rekabet koşulları uyarınca kısa dönemlerde uyguladıkları fiyatların Aytemiz Kart avantajlarından daha yüksek oranda olması halinde, bayinin uyguladığı fiyat uygulanacaktır.

 • 5015 sayılı yasa uyarınca Petrol Piyasasında faaliyet gösteren  Aytemiz; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) denetimindedir ve EPDK’nın tasarrufları dairesinde faaliyet göstermektedir.  Bu Sözleşme kapsamındaki işlerin ve faaliyetlerin EPDK veya diğer bir kamu otoritesi veya diğer merciler tarafından  kısmen veya tamamen durdurulması, engellenmesi bununla sınırlı  olmamakla beraber EPDK tarafından tavan fiyat, kar paylaşımı  uygulamaları sebebiyle programın finansal olarak  yönetilemez hale gelmesi, ve oluşabilecek diğer piyasa şartları ile firma kararları  gibi hallerde işbu Sözleşme, gizlilik hükümleri saklı kalmak kaydıyla,  hükümsüz hale gelir veya sözleşmenin (indirimin) devam etmesinin mümkün olduğuna karar vermesi halinde avantaj oranları Aytemiz tarafından değiştirilebilir.

Verilen avantajlar Türkiye genelindeki anlaşmalı istasyonların tümünde geçerlidir.

Bu haber 3019 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.