Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Sinemanın Kral ve Kraliçe adayları Alpet istasyonunda görev aldı

Güncelleme :02.04.2018

Sinemaya yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’nın finalistleri, 29 Mart Perşembe günü Alpet Gürpınar istasyonunda bir araya geldi. Finalistler, şehit aileleri yararına düzenlenen etkinliğe sponsor olan Alpet’in Gürpınar istasyonunda Akaryakıt Satış Görevlisi olarak hizmet verdi.
 

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve Alpet’in destek sponsoru olarak yer aldığı Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’nın finalistleri, gala gecesi öncesinde Alpet Gürpınar istasyonunda bir araya geldi. Akaryakıt Satış Görevlisi (ASG) olarak çalışan finalistler istasyona gelen müşterileri karşılayarak, araçlara akaryakıt dolumu gerçekleştirdi.

Gürpınar istasyonunda finalistlerle bir araya gelen Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt “Genç yeteneklere ve Türk sinemasına katkı sağlayan Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’nı desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Şehit aileleri yararına düzenlenen bu önemli yarışmanın bir parçası olmak bizi gururlandırıyor” şeklinde konuştu.

Uzun bir aradan sonra 2017 yılında tekrar düzenlenmeye başlayan 2018’in Kral ve Kraliçe’sinin belli olacağı yarışma, 4 Nisan Çarşamba günü Gala Gecesi ile gerçekleşecek. Yarışmanın jüri koltuğunda Şükrü Avşar, Mehmet Yiğit Alp, Engin Çağlar, Aydan Şener, Coşkun Sabah, Salih Güney, Tamer Karadağlı ve Wilma Elles gibi önemli isimler yer alıyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Volkan Severcan ve Ayça Kuru üstleniyor. Yarışmanın finalistleri arasında Zeynep Hande Koçyiğit, Melis Sarı, Aslı Şişman, Yağmur Koca, Pervin Hasanzade, Gülnur Zeren, Selin Aksu, Rengin Kurt, Gizem Edis, Aslı Can, Ece Demiralp, Berfin Anastasia Doğu, Cansu İmer Üstel, Fatma Bayındır, Yaren Akçam, Emre Durmuş, Sacit Süer, Savaşhan Tekbaş, Selman Fındıkoğlu, Bural Safa Bıyık, Çağatay Güleray, Ali Yağız Durmuş, Yavuzhan Buğra, Atahan Gül, Batuhan Yıldız, Perviz Musayev, İsmail Ozon, Gökhan Karakurt, Can Altıntaş bulunuyor.

Yeni isimleri beyaz perdeye tanıtmanın yanında Müjdat Gezen, Bahar Öztan ve Hababam Sınıfı oyuncularının da Yaşayan Değerlere Saygı Ödülü’nü alacağı etkinlikte Alpet’e de katkısından dolayı plaket verilecek.

 

 

Bu haber 4594 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.