Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Castrol EDGE, EuroLeague Basketball ve EuroCup Coşkusuna Ortak Oluyor

Güncelleme :10.12.2021

 Castrol EDGE, 2021-2022 ve 2022-2023 sezonunda Avrupa’nın en prestijli iki basketbol organizasyonu olan EuroLeague Basketball ve EuroCup’ın içerik partneri oldu.

Futbol dünyasında başarılı sponsorluklar yürüten Castrol; Avrupa’daki basketbol taraftarlarının da coşkusuna ortak olmak amacıyla EuroLeague Basketball ve EuroCup’ın içerik partnerliğini üstlendiğini duyurdu. 

Bu iş birliği kapsamında; 2021-2022 ve 2022-2023 sezonları boyunca spor severler tarafından yapılacak oylamalarla ve sıvı titanyum ile güçlendirilmiş Castrol EDGE’in desteğiyle her hafta ligin “baskı altında gerçek performansını ortaya çıkaran oyuncuları” seçilecek. Ayrıca, mücadeleyi kazanma baskısının yoğun biçimde hissedildiği basketbol arenasında performansını katlayan sporcular sosyal medya aracılığıyla paylaşılacak. 

Baskı altında bile gerçek performansı ortaya koymak

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlısöz, yeni iş birliğine ilişkin şunları söyledi:

“Müsabakalardaki baskı hissinin oyuncu için adeta itici bir güce dönüştüğü bu heyecan verici karşılaşmaların stratejik parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Castrol olarak yüzyılı aşkın süredir işimiz; sıvı mühendisliği ve yıllar içinde edindiğimiz deneyimle basınç altında dahi en iyi performans gösteren madeni yağları üretmek. Basketbolda takımı başarıya götüren ‘baskı altında bile gerçek performansı ortaya koymak’ gibi birçok öge bizim işimizde de tamamıyla geçerli.”

Bu haber 6772 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Aksa Enerji’nin Gana Kumasi Santralinin İlk Fazı Basit Çevrimde 130 MW Kurulu Güce Ulaştı... 19.01.2026
Karbon Salımı Türkiye’deki Şirketler İçin Maliyete Dönüşüyor... 19.01.2026
Türkiye Enerji Depolama Haritası Geliyor... 19.01.2026
Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen DEİK Finlandiya İş Konseyi Başkanı oldu... 19.01.2026
MAİS AŞ Genel Müdürü Tatoğlu: "Otomotiv pazarı 2026'da yüksek seyrini koruyacak”... 19.01.2026
2025'te Türkiye'nin otomotiv sanayisindeki ihracatı 41,5 milyar dolar oldu ... 19.01.2026
OSD Başkanı Eroldu: 2025'te toplam üretimimizi bir önceki yıla göre yüzde 4 artırdık... 19.01.2026
ÇEDAŞ ekipleri zorlu kış şartlarında kesintisiz enerji için 7/24 sahada... 19.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.